10 bästa selfie-ringljus för innehållsskapare 2023

Spread the love

Vill du också se dig själv tydligare på bilderna? Använd dessa selfie-ringljus på bästa möjliga sätt genom att justera olika färger och effekter.

Vad är Selfie Ring Lights?

För att fånga snyggare selfies använder smartphoneanvändare allt oftare selfie-ringljus. En selfie-ringlampas primära funktion är att lägga till ytterligare belysning. Det förbättrar kvaliteten på bilder och videor inspelade i svagt upplysta miljöer.

Ringljusets runda form ger en mer tilltalande och realistisk bild. Dessutom, med en jämn välbalanserad ljuskälla, tar den bort skuggor och slappnar av ansiktsegenskaper.

Selfie-ringlampor är också lätta och bekväma, vilket gör dem perfekta för att skapa innehåll eller fotografering när du är på språng. Användare kan välja den som bäst matchar deras behov eftersom de finns i olika storlekar och ljusstyrkanivåer.

Vissa ringljus låter dig till och med ändra färgtemperaturen för att producera flera stämningar och effekter i stillbilder och rörliga bilder. För alla som vill ta selfies och har utmärkt innehåll med sin smartphone är selfie-ringljus ett behov. Det är ett måste-verktyg för innehålls- och videoskapare, vilket gör att ansiktet ser skarpare och ljusare ut.

Vikten av att ha Selfie Ring Lights i videoskapande

Filmens allmänna kvalitet kan förbättras avsevärt genom att ha lämplig belysning i onlineinteraktion och videoproduktion. Selfie-ringljus är avgörande för att skapa videor av följande skäl:

Förbättrar belysning

Selfie-ringlampor erbjuder en mild och jämn ljuskälla. Detta kommer att förhindra hårda skuggor och ojämn belysning, vilket förbättrar ljuskvaliteten. Publiken kommer att tycka att videon blir mer estetiskt tilltalande och professionell som ett resultat.

Förbättrar utseendet på hudtonen

Eftersom selfie-ringar är gjorda för att likna naturligt solsken kan de få huden att se mer strålande och frisk ut. Detta är avgörande för vloggare och andra skönhetsinfluencers som vill marknadsföra hudvårds- och sminkprodukter.

Enkel att använda

De har ofta ett stativ, så du kan placera ljuskällan i det perfekta läget och hålla den borta från ansiktet. Du kan ändra ljusstyrkan för att skräddarsy belysningen efter dina behov. Vidare krävs ingen teknisk kunskap för att hantera och manövrera ringljusen. Detta gör det enkelt och tillgängligt för alla att använda när och när det behövs.

Ökar engagemanget

Videor med bra belysning har högre retention och engagemang. Om en video är visuellt tilltalande är tittarna mer benägna att titta på den, och tillräcklig belysning är en viktig komponent i det.

Selfie-ringbelysningsenheter är en utmärkt investering för innehållsproducenter som vill göra videor av hög kaliber. De är billiga, enkla att använda och kan avsevärt förbättra dina videors visuella tilltalande. De nedan nämnda är bland de bästa selfie-ringljusen att använda när du skapar innehåll eller spelar in en video.

  13 bästa skrivbordscyklar för ditt hemmakontor, för att vara frisk

Kaiess Selfie Ring Light

En mångsidig belysningsenhet för livesändning, fotografering, videoinspelning och smink är Kaiess 10,2-tums Selfie Ring Light. Det är en 10,2-tums ringlampa med LED-lampor som ger briljant, jämn belysning med programmerbar ljusstyrka och färgtemperaturer.

Dessutom kommer den med ett stativ som kan justeras och är tillverkat av robust aluminiumlegering. Den är försedd med en pålitlig låsmekanism för säkerhet och stabilitet. Den innehåller också en telefonhållare som fungerar med de flesta smartphones. Både nybörjare och experter kommer att tycka att det är enkelt att installera och använda.

Telefonhållaren kan vridas 360 grader för att få den perfekta vinkeln för din livestream eller video, och ringljuset kan fästas på stativet eller användas separat.

Sammantaget är Kaiess 10,2-tums selfie-ringljus med 65-tums justerbart stativ- och telefonfäste ett premium, rimligt prissatt belysningsalternativ som är idealiskt för att producera bilder av professionell kvalitet från bekvämligheten av ditt hem.

LED-ljusring med stativ

LED-ringljuset med stativstativ som använder 10-tums LED-ringljus med stor diameter kan förbättra din video- och fotoinspelningsupplevelse, så att du kan fånga alla ögonblick i livet. För sändare av alla ränder är ringbelysningsalternativ en trendig och billig metod för att anpassa en stream samtidigt som du förbättrar din visuella kvalitet avsevärt.

Använd den för viktiga videokonferenser, kontorspresentationer och för att ta bilder eller göra smink. Den stationära webbkamerans LED-ringlampa är ett praktiskt verktyg för innehållsproducenter som behöver vara på språng eftersom det är enkelt att ställa in och drivs av USB. Dessutom har ringljuset olika ljusinställningar som låter dig anpassa ljusstyrkan och komforten för ljuset för att passa dina preferenser.

Makeupkreatörer, skönhetsbloggare och livesändare är särskilt förtjusta i den här typen av ringljus eftersom det hjälper till att ge tydlig, skarp belysning som förbättrar deras arbete. Cirkelskönhetsljuset är fördelaktigt för att framhäva funktioner och kasta skuggor för att ge djup åt din makeup.

JIOZER Ringljus

JIOZER Ring Light har kraftfulla LED-ljus och erbjuder belysning av professionell kvalitet, mjuk, praktiskt taget skuggfri 3000 lumen per meter med en RA på 95+. Som ett resultat hjälper ringljus till att ta bort ansiktsfel, inklusive finnar och rynkor som vanligtvis syns i svag belysning.

Den distinkta cirkelns design ger en ”omslutande effekt”, som mjukt framhäver motivets ansikte. Den ger pålitlig belysning av salongskvalitet vart du än går, vilket gör den till den perfekta resesällskapet.

När du reser eller åker på affärsresa är det bekvämt att inte ta upp mycket plats i bagaget. Tack vare ringlampans ringa storlek och det lätta, justerbara ljusstativet. Du kan ändra ljusstyrkan med dimbar kontroll för att få önskad effekt och resultat.

  10 bästa text till ASCII-konverterare du bör prova

Eicaus RGB-ringljus

En förstklassig belysningsuppsättning för videoproduktion, livestreaming, skönhetslektioner och andra uppgifter som kräver expertbelysning är Eicaus 12-tums RGB-ringljus med stativstativ. De 162 LED-lamporna som används i ringljuset ger en stark, jämn ljuseffekt. De kan justeras för ljusstyrka och färgtemperatur mellan 3000K och 6500K.

Den har också 20 RGB-färglägen som kan justeras för att ge olika ljuseffekter. Ringlampan har en pålitlig stativplattform som kan höjas eller sänkas för att passa den perfekta höjden för dina belysningskrav. Dessutom fungerar stativet med de flesta smartphones och kameror, vilket gör att du kan använda det som ett handsfree-verktyg medan du arbetar.

På grund av dess bärbarhet och lätta vikt är den enkel att bära och förvara när den inte används. Eicaus RGB-ringljus med stativstativ är ett toppalternativ för alla som söker en förstklassig, anpassningsbar belysningslösning.

Weilisi ringljus

För innehållsproducenter, fotografer och makeupartister har Weilisi skapat ett belysningsinstrument av professionell kvalitet som kallas Weilisi 12″ Ring Light, med 72″ högt stativ. Den kommer med en 12-tums ringlampa som erbjuder jämn, intensiv belysning för alla ämnen.

Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt ändra ljusets tio ljusstyrkainställningar och tre färgalternativ (vit, varmvit och gul).

Weilisi 12″ Ring Light är enkel att montera och levereras komplett med en nätadapter, fjärrkontroll och bärväska. Det är ett flexibelt och utmärkt verktyg som kan hjälpa dig att utveckla ditt innehållsskapande eller fotografering.

Aureday Selfie Ring Light

För dem som behöver en flexibel och pålitlig belysningskälla, som innehållsproducenter, vloggare, fotografer och makeupartister, är Aureday 10” Selfie Ring Light ett omtyckt belysningstillbehör. De 120 LED-lamporna i ringlampan ger ett starkt, jämnt ljus, vilket gör den idealisk för att ta bilder och filmer av hög kvalitet.

Aureday 10” Selfie Ring Light kännetecknas av sin utdragbara stativplattform. Den kan justeras till din favorithöjd och är upp till 62 tum hög. Stativstativets robusta bas och robusta aluminiumlegeringskonstruktion förhindrar att ljuset faller omkull och håller det stadigt.

Dessutom har den tio nivåer av ljusstyrka som kan justeras med nätsladdens kontrollpanel. Aureday Selfie Ring Light med justerbart stativ är det perfekta belysningsalternativet för alla som behöver ta högkvalitativa foton och filmer.

Auredays uppgraderade ringljusstativ

För att ta bilder och filma på distans kommer Aureday Upgraded Ring Light med en Bluetooth-fjärrkontroll. Med de flesta smartphones kan fjärrkontrollen användas på upp till 10 meters avstånd.

De flesta prylar med USB-portar, inklusive bärbara datorer, PC, powerbanks, USB-laddare, etc., är kompatibla med den. Njut av att använda den under en längre period utan att behöva oroa dig för batteriet. Oavsett om du ställer den på en bordsskiva eller på golvet ger sladden tillräckligt med utrymme.

Sammanfattningsvis är Aureday Upgraded 10-tums ringljus med stativ och telefonhållare ett utmärkt köp för alla som vill utveckla sin förmåga att fotografera eller skapa innehåll. Den ger perfekt belysning, är lätt och är enkel att installera.

  Hur man ställer in Ajenti-serverhanteringsverktyget på Ubuntu Server

TODI ringljus

En högkvalitativ belysningslösning för streaming och filmskapande är TODI 12″ Ring Light. Det 63″ utdragbara stativstativet, som kan justeras till olika höjder och vinklar, erbjuder en stabil bas för ringljuset. Stativstativet väger upp till 10 pund och är byggt av en robust aluminiumlegering.

Stativstativet och ringlampan är enkla att montera och kan användas för olika uppgifter. Sådana uppgifter inkluderar porträttfotografering, livestreaming, videokonferenser och kosmetiska demonstrationer.

5V USB-nätsladden är enkel att slå på/av, ändra belysningsläge eller ljusstyrka och är lämplig med USB-laddare, bärbara datorer, stationära datorer, powerbanks och mer. Dessutom gör den trådlösa Bluetooth-fjärrkontrollen det enkelt att ta grupp- eller selfiefoton på upp till 30 fots avstånd.

Eiucas Selfie Ring Light

Eiucas Selfie Ring Light innehåller tre olika färgtemperaturer och en 10-nivås dimmer, så att du kan anpassa färgtemperaturen och ljusstyrkan. Du kan använda den i olika situationer, inklusive smink, produktfotografering, livesändningar och justerbar belysning.

Det infällbara stativet kan snabbt sträcka sig från 17,5 till 51 tum med snabbsnärtsspännet. En sak kan tjäna två syften: förläng chassit för att använda det som ett stativ och dra in det för att använda det som en selfie-pinne.

Allt i beaktande är Eiucas Selfie Ring Light med stativ och telefonfäste ett praktiskt och billigt verktyg för alla som vill förbättra sina liveströmmar, vloggar och selfies. Du kan använda den hemma, på kontoret eller i studion till bästa möjliga fördel.

Vloggande Selfie Ring Light

Vlogging Selfie Ring Light har häpnadsväckande 50 RGB-belysningsinställningar. Det ger dig möjligheten mellan mer dynamiska färgskiftande alternativ och statiska färger som rött, grönt, gult, blått och lila. Upp- och nedknapparna gör det enkelt att ändra ljusets hastighet.

Du kan experimentera med olika stämningar och estetik tack vare dessa dynamiska ljuseffekter, som ger en rolig och innovativ metod för att förbättra dina bilder. Det är enkelt att använda Bluetooth-fjärrslutaren för att ta filmer och selfies. Inga fler obekväma armar för att få den perfekta bilden.

Med hjälp av en fjärrkontroll är det enkelt att ta bilder eller filma på distans. Det ger dig friheten att ha den perfekta hållningen utan krångel. Clip-on ringlampan är ett praktiskt föremål som kan läggas till din telefon eller dator, vilket ger tillräcklig belysning.

Slutsats

Att använda en selfie-ringljus kan förbättra videokvaliteten avsevärt genom att belysa motivets ansikte tillräckligt, eliminera skuggor och förbättra filmens övergripande estetik. Ämnet är jämnt belyst på grund av ringljusets runda form, vilket gör att det ser väl upplyst och realistiskt ut.

Dessutom har vissa selfie-ringlampor ljusstyrka och färgtemperaturkontroller, vilket gör det möjligt för designers att justera belysningen för att uppfylla deras krav. En selfie-ringlampa är ett billigt men effektivt sätt att öka produktionsvärdet av videoinnehåll. Detta gör det till ett värdefullt verktyg för vloggare och innehållsproducenter som vill förbättra kalibern på sina videor.

Du kan också utforska några av de bästa LED/neonlamporna för att förbättra din spelinställning.