– 10 bästa rullredigeringsappar för att göra din nästa virala video –

Bara för att alla gör rullar just nu betyder det inte att det är ett lätt jobb. Det är en övning i kreativitet, som kan bli ganska svår utan rätt Instagram Reels redigeringsappar.

Dessa lagom stora klipp har berört oss alla – oavsett om det är för underhållning, utbildning eller reklam. Faktum är att Instagram Reels har förändrat marknadsföringens ansikte och de har blivit en avgörande del av dagens marknadsföringskampanjer.

Fler och fler företag förlitar sig på rullar för att förbättra sitt marknadsföringsspel och få kontakt med sin publik på en interpersonell nivå. Om du vill växa på Instagram kan du inte hålla dig borta från rullar länge. Men det betyder inte att du kan bli viral med vilken undermålig eller matt video som helst!

Hur gör man fantastiska Instagram-rullar?

Även om Instagram har egna redigeringsfunktioner i appen, är alternativen verkligen begränsade. Inte nog med det, användare klagar ofta över att appen misslyckas och kraschar med några minuters mellanrum! Dessutom kan det vara ett ganska tidskrävande jobb att skapa fantastiska rullar om du fortfarande använder redigeraren i appen.

Det är där rullredigeringsappar kommer in. Ta en titt på de bästa rullredigeringsapparna som kan hjälpa dig att förstärka ditt rullspel enkelt:

InShot

Populärt som allas favorit, InShot är perfekt för videoredigering och för att lägga till vloggmusik, klistermärken och text.

Undrar du vad du kan göra? Du kan slå samman två eller flera videor, justera deras hastighet, trimma videor, dela upp dem och till och med ta bort mittdelen som du inte behöver.

Det finns också filter och effekter som du kan använda för att ge dina videor ett försprång framför resten. Dessutom kan du lägga till ljudeffekter till dina videor, din egen musik såväl som din egen voiceover ifall du försöker skapa en vlogg.

Om du undrar varför InShot är perfekt för rullar, är det på grund av dess HD-redigerare, superövergångar och bild-i-bild-funktionalitet.

Du kan också lägga till animerade klistermärken som synkroniseras med ditt videoinnehåll. Inshot är tillgängligt för iOS-användare på Apple App Store och för Android-användare på Google Play Store.

Android-användare kommer också att kunna njuta av de senaste AI-effekterna och ett avancerat Keyframe-verktyg som hjälper dem att skapa fantastiska keyframe-animationer. Om du är en Android-användare kan du också ”hitta idéer” och inspiration.

KineMaster

Med 1000+ högkvalitativa videomallar är KineMaster en professionell videoredigeringsapp med kraftfulla funktioner perfekta för individer, influencers och företag.

Du kan lägga till ett obegränsat antal videor, bilder och lager. Inte bara det utan med KineMaster är professionell videoredigering enkel med en tidslinje i helskärm. Du behöver inte ens en PC, du kan lägga till och redigera projekt med flera lager.

Dessutom kan du bara välja en trendande videomall från Mix-fliken och komma igång på några minuter. KineMaster hjälper dig att skapa inte bara Instagram-videor utan även YouTube, TikTok och andra sociala medieplattformar.

Du kan också dela dina egna videor som mallar för andra att använda. Förutom ett intuitivt användargränssnitt och professionell videoredigering har KineMaster andra kraftfulla funktioner. Det finns den magiska removern som kan hjälpa dig att ta bort bakgrunder du inte gillar och en kraftfull ljudredigerare med tonhöjdskontroll, volymjusteringar, efterklang och röstmodulering.

Du kan också förbättra den visuella kvaliteten genom att justera färgfilter. Dessutom är det enkelt att lägga till royaltyfri musik och ljudeffekter (SFX). Och så skapar videor i slow motion, hastighet och omvänd uppspelning. 4K-exportering stöds också med UHD- och FHD-videor, samt GIF-filer.

Du kan hitta KineMaster på både Google Play Store och Apple App Store.

Wondershare Filmora

Med 100+ miljoner användare över 150+ länder och regioner är Wondershare Filmora en plattform för att göra videor var som helst. Tidigare FilmoraGo, denna videoredigerare och filmskapare är lättanvänd, intuitiv och avancerad.

Trimma videor, använd olika färgfilter och beskära och exportera videor i HD-kvalitet. Lägg till inbyggda ljudeffekter med ett kungligt gratis musikbibliotek och spela in dina egna voice-overs för dina vloggar, rullar och videor.

Dessutom kan du använda nyckelbildsanimeringsverktyget för att justera riktningen, hastigheten och orienteringen för nyckelbildrutorna i dina videor.

När du gör rullar är ett vanligt problem taktdetektering; Wondershare Filmora markerar ljudbeats automatiskt, vilket gör det lättare att matcha dina videoramar och beats.

Andra avancerade videoredigeringsfunktioner inkluderar delad skärm, batchredigering, auto-reframe, AI smart cutout, rörelsespårning och hastighetsramp. När det gäller specialeffekter finns även Boris FX, NewBlue FX, AI Portrait, Mask & Blend. Gör podcasts, memes och rullar enkelt med den här appen!

Tillgängligt i ett proffsprenumeration också, Wondershare Filmora är tillgängligt på Google Play Store och Apple App Store.

Splitsa

Om du letar efter rullredigeringsappar som hjälper dina videor att bli virala, prova allt-i-ett-videoredigeraren Splice. Njut av alla funktioner i en skrivbordsvideoredigerare på din mobil.

Intuitiva funktioner, avancerade verktyg på pro-nivå och ett enormt musikbibliotek är de tre pelarna i denna rullredigeringsapp. Prova hastighetsrampen för att göra videor intressanta: snabba upp dina videor eller sakta ner dem för att lägga till essens.

Håll projekt på rätt spår med Splices avancerade redigerararbetsflöde. Eller ändra färgerna på objekt för dina bilder med chroma key i ett tryck. Du kan lägga till textöverlägg, automatiska undertexter, musikspår, hastighetseffekter och passform.

Du kan trimma och mixa flera ljudspår, justera volymer, anpassa texttypsnitt, färg och storlek och lägga till in- och uttoningseffekter till dina projekt.

Testa även time-lapse och hyper-lapse på dina videor. Om du vill skapa rullar och inlägg som har den perfekta storleken för olika sociala medieplattformar som TikTok, YouTube och Instagram.

Pro-versionen kommer också med proffs trimmer & fräs, proffs sammanfogning och snickare som hjälper dig att göra fantastiska videor. Du hittar Splice på både Google Play Store och Apple App Store.

LumaFusion

Gör dig redo att upptäcka glädjen med professionell redigering på en mobil enhet med en prisbelönt videoredigerare, LumaFusion. Du kan lagra upp till 6 videor och 6 ljudspår med denna förstklassiga, professionella videoredigerare.

Du kan också lägga till sakkunnigt skapade storyblock, använda 35 nya övergångar och redigera med hjälp av en förbättrad magnetisk tidslinje med funktioner för att infoga/skriva över och länka/ta bort klipp. Byggd för en multitouch-miljö kan du också skapa dina egna övergångar med LumaFusion.

Du kan höja ditt redigeringsarbetsflöde genom att skapa oändliga projekt med titlar, former och bilder i flera lager, med hjälp av färgkorrigeringsverktyg och lagereffekter. Dessutom kan du också använda låset och belastningsstabilisatorn för att stabilisera videor.

Det är inte allt! LumaFusion låter dig också klippa, kopiera och klistra mellan olika projekt. Faktum är att för ljud – du kan finjustera ljud, skapa perfekta mixar, isolera spår och lägga till olika ljudplugin.

Tillgänglig på Google Play Store och Apple App Store, den här appen är perfekt för kreativt berättande och virala rullar.

Mojo

Letar du efter rullredigeringsappar som också hjälper dig att förvandla idéer, berättelser och inlägg till kraftfulla animerade videor? Mojo är svaret.

Det beror på att det ger dig oändliga kreativa möjligheter att skapa enastående innehåll med högkvalitativa layouter och animationer. Med några få tryck kan du flytta runt element, byta färger, ändra tidpunkter och lägga till royaltyfria musikspår, bildbanker och videor och vackra typsnitt.

Du kan också lägga till klistermärken och effekter och skapa flersidiga klistermärken med 500+ unika animerade mallar, inklusive e-handelsmallar. Lätt att dela på alla sociala medieplattformar, du kan ta bort bakgrunder med ett klick.

Dessutom kan du skapa flersidiga berättelser för att göra dina rullar intressanta och virala. Visa upp dina produkter eller sälj online med lätthet och utöka ditt varumärke.

Om du vill ha tillgång till alla avancerade funktioner kan du prova mojo PRO för det bästa virala innehållet. Mojo TEAMS låter dig också samarbeta i professionella projekt, medan Mojos grundläggande gratisplan är ett bra sätt att komma igång!

Du kan hitta Mojo på Google Play Store samt Apple App Store.

Veckla ut

Unfold är en sådan rullredigeringsapp som är gjord för att hjälpa dig att sticka ut med ditt sociala innehåll.

Denna allt-i-ett-app hjälper dig att skapa fantastiskt innehåll med flera mallar, lägga till filter och effekter för att redigera foton och videor, planera ditt Instagram-flöde och även skapa en biowebbplats för din enda länk på Instagram.

Med årets bästa – Apple och Google-priser låter Unfold från Squarespace dig sy ihop flera videor och hantera alla dina sociala evenemang (inklusive Instagram) som ett proffs!

Perfekt för enskilda fotografer, videografer, entreprenörer och kreatörer, du kräver minimal tid och ansträngning för att göra engagerande videor av professionell kvalitet. Du kan använda avancerade textverktyg och utforska olika typsnitt och stilar för att skapa intressanta videor.

Unfold Basic ger dig tillgång till standardredigeringsverktyg, medan Unfold+ ger dig tillgång till premium och avancerade verktyg med tidig tillgång till nya mallar.

Unfold Pro har alla Unfold+s erbjudanden, tillsammans med ett dedikerat varumärkespaket och stori.es-länk som hjälper dig att enkelt publicera webbberättelser.

Tillgängligt på både Google Play Store och Apple App Store, Unfold låter dig skapa en interaktiv storyboard med videor, foton och texter på några minuter!

Promeo

Föreställ dig att ha en kreativ designstudio till hands, och du har Promeo! Med 22 635 anpassningsbara mallar för annons- och socialt medieinnehåll är Promeo lätt att använda och hjälper dig att göra engagerande videor som skapar genomslag.

Du kan följa tre enkla steg för att skapa bra innehåll: välj en mall, anpassa färgen och logotypen och anpassa dina textelement. Och där har du det!

Du kan inte bara öka din räckvidd utan också skapa ett dedikerat varumärkespaket för ditt personliga varumärke. Håll ditt varumärke konsekvent med logotyper, typsnitt och färger som du väljer. Det finns också AI-drivna utskärningar som kan hjälpa dig att skapa effektfulla produktvideor.

Dessutom ger Promeo dig tillgång till världskända aktiebibliotek. Oavsett vilken kategori du arbetar i hittar du färdiga mallar för skönhet, ekonomi, hälsa, fitness, sport, resor, mode, fastigheter och mat. Finns på både Google Play Store och Apple App Store.

Reelsy Reel Maker

Du kan skapa iögonfallande videoinnehåll för Instagram Reels och sociala medieplattformar med Reelsy på några sekunder.

Dessutom, med Reelsy, välj bland högkvalitativa mallar med trendigt ljud och synkronisera dina videor till beats automatiskt.

Du har ingen vattenstämpel på dina videor och tillgång till populärt ljud från Instagram och TikTok.

Från mat till mode till fitness, Reelsy Reel Maker Video Editor har 10+ olika kategorier och 100 – 500 mallar. Du hittar Reelsy både på Apple App Store och Google Play Store.

YouCam-video

Gör dig redo att skapa förfinade självvideor med YouCam Video, den första redigeringsappen för selfierullar. Om du undrar vad det betyder, kan YouCam Video hjälpa dig att sminka dig och retuschera dina foton med lätthet.

Med kraftfulla redigeringsfunktioner kan du redigera videor med några få tryck, välja videoorientering och jämföra före och efter videor.

Dessutom är det här en av få sminkredigeringsvideor som hjälper dig att omforma ditt ansikte, justera din nässtorlek, redigera dina ögon på ett ögonblick och omforma dina läppar.

Du kan faktiskt också finjustera din hud för att ta bort finnar, akne, pormaskar, rynkor, fläckar, mörka ringar och fläckar i ansiktet.

YouCams premiumversion ger tillgång till exklusiv makeup och kollektioner och obegränsad användning av skönhetsverktyg som eye tuner, ansikts-, läpp- och näsformare. Från söt till dramatisk, få den look du vill ha med YouCam. Du hittar appen på både Google Play Store och Apple App Store.

Att göra bra rullar är enkelt när du har dessa appar

Instagram Reels kommer med sina egna redigeringsfunktioner. Men funktionerna är verkligen, verkligen begränsade, och användare möter ofta problem. För att låsa upp oändliga kreativa alternativ måste du falla tillbaka på några tredje parts Instagram-rulleredigeringsappar som ger dina videor och rullar den fördelen.

Att använda de ovan nämnda rullarna kan hjälpa dig att spara tid och ansträngning samtidigt som du maximerar din kreativitet. Välj en app som fungerar för dig när det gäller de funktioner du behöver och redigeringsalternativ. Nästan alla ovanstående appar låter dig också redigera videor som är perfekta för andra sociala medieplattformar som TikTok.

Du kan också utforska några bästa repost-appar för instagram för att enkelt dela det du gillar.