10+ bästa programvara för dataåterställning för Windows 10 11 7 PC 2023 – [Top List]

Letar du efter den bästa programvaran för dataåterställning för Windows? Datorer används inom alla områden som bank, affärer, utbildning, marknadsföring, etc. Vi lagrar enorma mängder data på våra datorer. Hårddisken är en elektromagnetisk enhet som används för att lagra data i datorer.

Det finns många orsaker till ett hårddiskfel, inklusive systemkrascher, strömavbrott, oavsiktlig skada på data, skada på grund av virus, etc. På grund av dessa krascher finns det en sannolikhet att förlora vår värdefulla data.

Så, hårddiskåterställning är nödvändigt för att återställa eller återfå våra förlorade data. Denna data kan vara vilken typ eller filändelse som helst och finnas i vilken katalog eller destination som helst. Med rätt typ av programvara för dataåterställning för Windows kan vi enkelt återställa vilken fil som helst.

Detta beror på att filer aldrig raderas. De magnetiska minnessektorerna görs bara tillgängliga för att skrivas om igen och igen. Därför läser programvara för dataåterställning dessa minnessektorer och återskapar alla dina förlorade filer.

Så om du har förlorat dina data och letar efter återställningsprogram för att återställa dina filer, har vi letat upp de bästa åt dig. Vi har samlat in några av de bästa mjukvaran för dataåterställning, tillsammans med en kort beskrivning av dess funktioner och funktioner.

Lista över bästa programvara för dataåterställning för Windows PC.

 • EaseUS Data Recovery Wizard.
 • Recuva Data Recovery.
 • Återställ Mina filer Data Recovery.
 • Återställ plus.
 • TestDisk Data Recovery.
 • VirtualLab Data Recovery.
 • Stellar Phoenix Windows Data Recovery.
 • DMDE gratis.
 • PhotoRec.
 • MiniTool Partition Recovery Tool.
 • 1. EaseUS Data Recovery Wizard.

  EaseUS dataåterställningsguide är den bästa programvaran för dataåterställning för Windows och Mac. Den stöder alla versioner av Windows och Mac och är mycket enkel att installera. Verktyget är bäst i vad det gör och återställer alla typer av filer som bilder, videor, dokument, etc.

  Dataåterställningsprocessen är ganska enkel och mycket effektiv. Den erbjuder tre huvudfunktioner. Den första är ”Återställning av raderade filer”. Den andra är ”Fullständig återställning”, och den sista är ”partitionsåterställning”. Alla dessa kraftfulla funktioner kombineras för att göra EaseUS programvara för dataåterställning till ett komplett verktyg.

  EaseUS Data Recovery Wizard: Ladda ner.

  2. Recuva Data Recovery.

  Recuva Data Recovery är ett annat perfekt exempel på programvara för dataåterställning. Det är känt för sin användarvänlighet. Detta beror på den automatiska guiden. Den här guiden hjälper till att återställa filer när användaren inte är säker på var filen kan vara och inte har någon aning om hur man återställer dem.

  Steg-för-steg-guiden hjälper till att begränsa sökningen efter bilder, dokument, musik, videor och mycket mer. Du kan också ställa in en möjlig plats för att påskynda processen. Å andra sidan, om du vet vad du gör kan du dyka in i det manuella läget direkt och börja söka efter filen du letar efter.

  Recuva Data Recovery: Ladda ner.

  3. Återställ Mina filer Data Recovery (endast för Windows).

  Återställ mina filer är ett enkelt, bärbart, men ändå mycket effektivt verktyg för dataåterställning tillgängligt för Windows. Den kan användas med alla versioner av Windows över alla filsystem. Mjukvaruverktyget är välkänt för sin snabbhet och portabilitet.

  Det kan sakna några avancerade funktioner, men det är mycket effektivt i vad det erbjuder. Den har grundläggande sökfunktioner, och dess prestanda är också ganska bra.

  Återställ Mina filer Dataåterställning: Ladda ner.

  4. Undelete Plus (endast för Windows).

  Undelete Plus är ett betalverktyg. Men det har förklarats som ett gratisprogram på grund av dess ”begränsade erbjudande” som har gjort det gratis i evigheter. Den är kompatibel med FAT & NTFS filsystem.

  Den rangordnar också filer i sökning efter skadan och talar om sannolikheten för återhämtning. Återställ gör det också möjligt för användare att ställa in sökfilter baserat på typ av fil, tid, plats och många fler.

  Återställ plus: Ladda ner.

  5. TestDisk Data Recovery (för Windows/Mac/Linux).

  Testdiskdataåterställning är ett annat välkänt namn under dataåterställningsprogramvara. Men det här verktyget är för avancerade användare. Det är ett kommandoradsverktyg, och därför måste användarna känna till kommandona från wikidokumenten.

  När du är klar kan du inte bara återställa dina raderade filer, utan det finns massor av funktioner också. Du kan återställa startsektorer, hitta EXT2/EXT3-backupsektorer, fixa FAT-tabeller, hitta förlorade partitioner, fixa MFT och mycket mer.

  TestDisk Data Recovery: Ladda ner.

  Läs också: – Hur man återställer data från hårddisken

  6. VirtualLab Data Recovery (Windows).

  Virtual Lab-dataåterställning är ett verktyg som överraskade oss. Den gör allt det vanliga med fildataåterställning, men det som förvånade oss är att det stöder alla Macintosh-partitioner och FAT och NTFS.

  Gränssnittet är fläckfritt och lätt att använda. Du kan ladda ner testversionen som skannar efter filer, och de kan återställas via proversionen som endast är tillgänglig för $39,95.

  VirtualLab Data Recovery: Ladda ner.

  7. Stellar Phoenix Windows Data Recovery – Professional.

  Stellar Phoenix Windows dataåterställning är ännu ett verktyg för dataåterställning. Den erbjuder dedikerade lägen för dataåterställning från olika platser och enheter och typ av filer.

  Stellar Phoenix har en unik och användbar funktion för att skapa en enhetsklon för att hjälpa till att återställa data och minska ytterligare dataförlust. Den ger också en detaljerad analys av tillståndet för olika datasektorer på disken. Den professionella versionen av Stellar Phoenix kostar cirka $99.

  Stellar Phoenix Windows Data Recovery: Ladda ner.

  8. DMDE gratis.

  DMDE är ett dataåterställningsverktyg som är specialiserat på hårddiskar med stor kapacitet. Verktyget stöder upp till 2 TB lagringsenheter vilket är otroligt. Den erbjuder också ett mycket lättanvänt GUI med en filutforskare för att hitta och återställa raderade filer.

  DMDE gratis: Ladda ner.

  9. PhotoRec.

  PhotoRec är ett återställningsverktyg för att återställa raderade och förlorade bilder från alla typer av lagringsmedia. Den stöder 100-tals format och massor av lagringsfilsystem. Den mest framhävda funktionen är att den är lätt och kan användas på bärbara media och till och med andra datorer.

  PhotoRec: Ladda ner.

  10. MiniTool Partition Recovery gratis.

  Minitool Partition Wizard är en räddare för dem som har förlorat hela enheter eller partitioner. Denna programvara är den mest föredragna programvaran för dataåterställning i sådana scenarier och är specialiserad på partitionsåterställning när partitionen raderas eller partitionshuvudet är korrupt. Du kan också ladda ner den från länken nedan.

  MiniTool Partition Recovery Gratis: Ladda ner.

  Sammanfattningsvis är detta den bästa programvaran för dataåterställning du kan använda för att återställa data från din hårddisk. För all hjälp är du välkommen att kontakta oss eller skriva till oss i kommentarerna nedan.