(10+ bästa PDF-konverterare online) PDF till Word, Excel, PPT, bild och mer gratis – 2023

Med teknikens framsteg används datorer och mobiltelefoner i nästan varje arbete. Folk gillar att förvara sina dokument i digitalt format. PDF-, Excel- och Doc-format är vanliga textformat för att hålla dokument i digitalt format.

Digitala dokument är lätta att lagra och komma åt. Vi kan enkelt komma åt det på mobila enheter och datorer. Word-filer är lätta att ändra eller redigera jämfört med PDF-format. De flesta officiella rapporter och annat arbete görs i doc- och excel-format.

Men ibland har vi PDF-filer som vi behöver konvertera i doc & excel-format. Vi kan göra det genom att skriva, men det är en tidskrävande process. Därför behöver vi verktyg för att konvertera PDF till word-fil.

Ibland har vi gjort denna uppgift på en offentlig dator där vi inte har lämpliga verktyg när det passar oss. Vi behöver onlineverktyg för att konvertera PDF till word, excel och ett annat format online i den här situationen. Om du också möter ovanstående situation, då är den här artikeln verkligen för dig.

Vi kommer att förklara de bästa onlineverktygen för att konvertera PDF till Word, Excel-dokumentformat. Du kan välja en av dem enligt dina krav.

 • Pdf till Word.
 • ConvertPDFtoword.
 • KonverteraOnlineGratis.
 • VeryPDF.
 • FreePDFConvert.
 • PDFOnline.
 • OnlineOCR.
 • ConvertMyPDFtoWord.
 • Zamzar.
 • Gratis-PDFtoWord.
 • Bästa webbplatserna för att konvertera PDF till Word, Excel, PPT, Image Online Tools.

  1. PDFToWord.com

  PDFtoword är en av de bästa PDF-till-ord-filkonverterarna online. Den tillhandahåller sina tjänster gratis. PDFtoWord ger ett lättanvänt gränssnitt med ett attraktivt GUI. Du måste välja din fil och ange e-postadressen som du vill skicka den till.

  Den kommer automatiskt att skicka denna fil till en e-postadress. Du kan ladda ner den från mailadressen.

  2. ConvertPDFtoword.net

  Convertpdftoword är en annan populär webbplats för att konvertera PDF till Word online. På den här webbplatsen behöver du ingen e-postadress för att e-posta filen. Du kan välja en PDF-fil att ladda upp och ladda ner efter konverteringen av filen.

  Du kan också välja PDF till bild, HTML, text och ett annat format. Det ger ett lättanvänt verktyg med ett attraktivt utseende.

  3. ConvertOnlineFree.com

  Convertonlinefree är den mest populära webbplatsen som tillhandahåller onlinedokumentkonvertering utan kostnad. Det ger en konvertering av hög kvalitet. Den här tjänsten kan konvertera upp till 49 MB filer.

  Det kan konvertera filer från pdf till Word, pdf till text, pdf till bild, bild till pdf, word till pdf, etc. Convertonlinefree tillhandahåller lättanvända verktyg. Vi kan snabbt konvertera dokument inom några minuter.

  4. VeryPDF.com

  Verypdf är en av de populära webbplatserna som tillhandahåller online-konvertering av PDF till Word och Excel. Det ger också ett lättanvänt gränssnitt. Vi måste välja pdf-filen från vår PC eller välja filen från en URL.

  Efter det måste vi välja format och trycka på konvertera-knappen. Den kan konvertera en pdf-fil upp till 10 MB. Den tillhandahåller också sitt API för kommersiella ändamål.

  5. FreePDFConvert.com

  Freepdfconvert ger oss också möjligheten att konvertera dokument från ett format till ett annat. Den kan konvertera PDF till Excel, bilder, Word, etc. Freepdfconvert ger ett attraktivt utseende med enkla verktyg. Vi måste ladda upp filen från vår dator.

  Det ger också ett e-postalternativ för att skicka filer till e-postadressen efter konvertering. Freepdfconvert har också ett registreringsalternativ för sina kunder på månads-, års- eller livstidsbasis.

  6. PdfOnline.com

  Pdfonline tillhandahåller även en gratis webbtjänst för att konvertera ett dokument från pdf till Word och Word till pdf online. Den erbjuder andra webbtjänster: jpeg till pdf, HTML till pdf, pdf till bild, etc. Vi måste ladda upp filen från vår PC för konvertering.

  Den tillhandahåller också sitt API för att konvertera dokument. Pdfonline tillhandahåller också sin Pdf till Word gratis testversion för PC.

  Måste kontrollera: – Bästa online PDF-textredigerare

  7. OnlineOcr.net

  Online är en annan populär webbplats som erbjuder den kostnadsfria tjänsten att konvertera 15 dokument per timme utan registrering. Det ger också stöd för 46 språk under en gratis registrering för sin användare.

  Efter att du har registrerat dig kan du konvertera det obegränsade dokumentet. Efter att ha laddat upp filen kan du även välja sidnummer vilka sidor du vill konvertera.

  8. ConvertMyPDFToword.com

  Convertmypdftoword tillhandahåller även en gratis webbtjänst för att konvertera våra PDF-dokument till Word och Word-dokument till PDF. Det erbjuder ett lättanvänt verktyg med frekvent åtkomst. Vi måste ladda upp dokumentet konvertera det och ladda ner det. Det tar bort våra konverterade dokument från servrarna efter att nedladdningen är klar.

  9. Zamzar.com

  Det är en annan populär webbplats som tillhandahåller lättanvända verktyg för att konvertera PDF till Word, bilder, text, Excel och vice versa. Den stöder filer upp till 100 MB. Vi måste ladda upp filer och välja formatet som vi vill konvertera till. Det kan också konvertera ljudfiler och videor.

  10. Free-pdfToword.com

  Gratis PDF till Word är en annan populär webbplats som tillhandahåller en webbtjänst för att konvertera dokument från PDF till Word, Excel, bilder, text, etc. Den kan också kombinera två eller flera pdf-filer till en enda fil. Det ger ett attraktivt GUI med lättanvända verktyg. Vi kan även skriva ut våra dokument och till och med förhandsgranska dem. Den stöder maximalt 10 MB.

  Sammanfattningsvis är dessa de bästa tjänsterna som du kan använda för att konvertera dina PDF-filer till MS Word-stödda dokument för enkel redigering. Berätta också för oss vad du tycker om dessa tjänster. Vilken tjänst gillar du mest, berätta om din upplevelse i kommentarerna nedan.