10 bästa Oculus-spel för en oförglömlig spelupplevelse

Spread the love

Ta din spelupplevelse en nivå över med Oculus Quest VR-headsetet medan du spelar dessa oförglömliga Oculus-spel.

Vad är Oculus Quest?

2019 tillkännagav Oculus Oculus Quest, en fristående virtual reality-spelplattform. Den har spårning inifrån och ut, vilket eliminerar behovet av externa sensorer. Det möjliggör en verkligt uppslukande VR-upplevelse oberoende av en PC eller spelkonsol. Mer än 200 spel och interaktiva aktiviteter finns tillgängliga på plattformen.

Facebook Technologies skapade en ensam virtuell verklighetshuvudbonad som heter Oculus Quest. Den var tillgänglig i maj 2019 och fungerade som Oculus Gos ersättare. Övervakning av sex frihetsgrader är tillgänglig i The Quest, vilket gör att användare kan gå fritt i en virtuell värld utan att vara bundna till en PC eller konsol.

Quest kommer med två Touch-kontroller som ger användarna en känsla av sina händer i VR-upplevelser och möjliggör realistiska handinteraktioner. Dessutom stöder den ett brett utbud av VR-programvara, inklusive välkända spel som Beat Sabre och Superhot VR.

För att få tillgång till PC VR-upplevelser och kul kan Quest kopplas till en dator via en lämplig USB-kabel. Oculus Quest erbjuder en användarvänlig och engagerande VR-upplevelse utan att kräva ytterligare hårdvara.

Spelupplevelse genom Oculus Quest

Oculus Quest erbjuder en verkligt uppslukande och obunden upplevelse som lyfter spelspänningen till en helt annan nivå. Spelare kan röra sig på en fysisk plats och interagera med den virtuella världen med sina kroppar, tack vare Oculus Quest, vilket ger en viss grad av äkthet som tidigare varit omöjlig.

Verktyget spårar spelarens rörelser med hjälp av sofistikerade sensorer och kameror. Detta gör att de kan utforska och engagera sig i spelvärlden aktivt.

Från intensiva first-person shooters till kontemplativa pusselspel, Oculus Quest ger en mängd olika upplevelser som får ut det mesta av headsetets kapacitet. Enheten har också en livlig och dynamisk onlinegemenskap där användare kan interagera och delta i virtual reality-spel med flera spelare.

Oculus Quest levererar en genuint transformerande spelupplevelse som inte liknar något annat på marknaden. Med sin banbrytande utrustning och ett enormt bibliotek av spel och upplevelser är det ett behov för alla som vill utveckla sitt spelande. Det finns massor av VR-spel som kommer upp på marknaden.

Nu har du en ganska bra uppfattning om Oculus Quest. Så låt oss hoppa direkt till listan över de bästa Oculus-spelen. Du kan njuta av alla dessa spel med dina Oculus VR-headset.

Resident Evil 4

Ett populärt överlevnadsskräckspel, Resident Evil 4, har anpassats till Oculus Quest virtual reality-system. Spelet erbjuder en helt fängslande upplevelse som fördjupar spelarna i action. Så du får upptäcka det helt remastrade Resident Evil 4-universumet i virtuell verklighet.

Att utforska en avlägsen spansk gemenskap fylld av fientliga sjuka invånare och andra monster är en del av spelet. Spelaren antar karaktären av Leon S. Kennedy, som måste använda olika verktyg och strategier för att leva och ta reda på orsaken till utbrottet.

  Åtgärda e-postadressen hittades inte i Gmail

Resident Evil 4:s VR-anpassning för Oculus Quest använder headsetets banbrytande teknologier för att leverera en intensivt uppslukande upplevelse.

På grund av Quests rörelsekontroller kan spelare interagera med spelvärlden mer naturligt och kan titta runt i omgivningen för att verkligen absorbera spelets humör. Den spännande Resident Evil 4 VR-upplevelsen på Oculus Quest kommer att hålla spelarna på kanten av sina platser.

Vader Immortal: Avsnitt 1

På Oculus Quest kan du komma åt det helt realistiska virtuella verklighetsäventyret Vader Immortal: Episod 1. Det är ett Star Wars förstapersonsäventyrsspel. Spelarna tar på sig karaktären av en smugglare som dras in i en konflikt med Darth Vader själv.

Med magnifik grafik och ett ljudspår som fördjupar spelarna i Star Wars-universumet erbjuder spelet en mycket uppslukande upplevelse.

Tack vare spelets enkla spelupplägg kan spelare använda sina Oculus Quest-kontroller för att navigera i området, använda kraften och använda en ljussabel. För att avancera måste spelarna lösa interaktiva gåtor och utmaningar som presenteras i spelet.

Med en fantastisk handling och ännu bättre grafik ger det här spelet precis varje Star Wars-älskare vad de behöver. En ny och engagerande metod för att uppleva Star Wars-universumet, Vader Immortal: Episod 1 är en rolig och spännande virtuell verklighetsupplevelse.

Fans av serien och de som uppskattar uppslukande VR-spel borde kolla in det. Skaffa det och upplev det nu på Oculus Quest.

BONELAB

Det fysikbaserade pusselspelet BONELAB skapades av den oberoende spelstudion VRGEN. Spelare utför experiment som skelettlabbassistenter för att lära sig mer om ben. På grund av de realistiska interaktioner som möjliggörs av spelets fysikmotor, är upplevelsen mer uppslukande.

Du spelar rollen som en utstöttare som flyr ödet efter att ha fått en dödsdom och hittar en väg till en hemlig forskningsanläggning under. Det kommer att bli många komplexa experiment och fynd. De realistiska fysiksystemen i Boneworks har blivit helt förbättrade och polerade.

Engagera spelets värld konsekvent och självsäkert. Du kan också bekämpa fiendens engagemang genom att använda hela arsenalen av avstånds-, strids- och exotiska fysikvapen till ditt förfogande.

Du kan gå igenom spelet med vilket utseende du vill och den fysiska statistiken som hör till det på grund av den anpassade avatarimporten. Spelet innehåller en mängd utmanande pussel som kräver att spelarna använder sin fantasi och sin problemlösningsförmåga för att avancera.

Oculus Quest-plattformen gör den tillgänglig, vilket ger användarna en realistisk virtuell verklighetsupplevelse.

The Walking Dead: Saints & Sinners

I tv-spelet The Walking Dead: Saints and Sinners måste spelare navigera i resterna av New Orleans medan de avvärjer zombies och andra överlevande i en postapokalyptisk miljö. Spelets intrikata grafik och exakta fysik är avsedda att göra det uppslukande.

Spelare kan välja att spela som ett helgon eller en syndare. Deras beslut kommer att ha en inverkan på hur spelet blir.

Ett hantverkssystem ingår i spelet som gör det möjligt för spelare att tillverka sina verktyg och vapen för att hjälpa dem att överleva i den fientliga världen. Spelet har också en dag- och nattcykel, med unika svårigheter och faror vid varje tidpunkt på dygnet.

På grund av förmågan att röra sig och kommunicera med spelvärlden erbjuder spelet på Oculus Quest en ännu mer interaktiv miljö.

Med Quests trådlösa funktioner är det enkelt att flytta runt utan att behöva oroa sig för att trassla in i kablar. The Walking Dead, en gripande VR-titel på Oculus Quest-plattformen, ger en distinkt och uppslukande upplevelse.

  8 Kontraktshanteringsprogram för att effektivisera ditt arbetsflöde

Star Wars: Tales from Galaxy’s Edge

Du spelar en droidreparatör som arbetar nära Outer Rim i Star Wars: Tales from Galaxy’s Edge, ett actionäventyrsspel. Spelets hisnande grafik och autentiska gameplay låter spelare uppleva Star Wars-universumet på ett helt nytt sätt.

Spelet har många mål och handlingslinjer, och välkända och helt nya karaktärer introduceras på olika ställen. Tillsammans med pussellösning och stridselement erbjuder spelet ett urval av verktyg och vapen som spelarna kan använda. På planeten Batuu inträffar mötet nära Black Spire Outpost.

Spelets grafik och ljud är av högsta kaliber. Dessutom gör VR-tekniken det möjligt för spelare att uppleva Star Wars-universumet till fullo.

Sammantaget är Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge verkligen ett bra tillägg till Oculus Quest-katalogen och ger fans av franchisen och VR-entusiaster en fantastisk upplevelse.

Blade & Sorcery: Nomad

Blade & Sorcery: Nomad är ett grafiskt fantastiskt spel som fungerar effektivt på Oculus Quest när det gäller prestanda.

Det är en banbrytande medeltida fantasisandlåda som betonar närstrid, avståndsstrid och magisk strid samtidigt som den använder en helt original, fysikbaserad interaktions- och stridsmotor.

Blad kan användas för att genomborra mjuka material eller avleda magi, och spelet skapades främst för virtuell verklighet. Exakta hitboxar kontrollerar kollisioner, saker har tyngd och följer fysikens regler, och djur har hela kroppar och en närvaro.

Eftersom spelets strid är fysikbaserad och realistisk måste spelarna använda handlingar och strategier från vardagen för att slå till och försvara sig själva. Spelare kan också använda olika verktyg och förmågor för att designa sina stridsscenarier i spelets sandlådeläge.

Sammantaget är det en övertygande och uppslukande VR-upplevelse som ger en utmanande stridsupplevelse på Oculus Quest.

Framåt

Onward är ett populärt strategiskt skjutspel för flera spelare. Det ger en verklighetstrogen stridsupplevelse i virtuell verklighet. I Onward tar spelarna rollen som soldater och slåss mot andra spelare i hektiska eldstrider.

Spelet har flera lägen, inklusive team deathmatch, uppdragstyper med mål, etc. Spelare kan välja från olika vapen, föremål och tillbehör för att anpassa sin laddning.

Spelets förstklassiga grafik och ljudeffekter ger spelet en hög känsla av realism. För att tillgodose olika spelstilar tillhandahåller spelet också en mängd olika rörelselägen, såsom mjuka rörelser, teleportering och armsvängningar.

Dessutom kommer dina överlevnads- och stridsfärdigheter att testas maximalt när du deltar i blodiga infanteristrider över olika inställningar och stridsscenarier, med plattformar som stöds av cross-play.

Sammanfattningsvis är Onward en viktig titel för alla som söker en övertygande och uppslukande VR-spelupplevelse. Oculus Quest-plattformen, som ger en smidig och komplett VR-upplevelse, har den till försäljning.

I Expect You To Die 2

Schell Games skapade virtual reality-pusselspelet ”I Expect You to Die 2.” Spelare tar rollen som spioner i spelet. De måste använda sin problemlösningsförmåga för att slutföra uppgifter och undkomma svåra omständigheter.

Tack vare Oculus Quests realistiska funktioner kan spelare interagera med sin miljö och modifiera saker i spelvärlden. Spelet ger en förstklassig VR-upplevelse med roligt spel, utmanande pussel och fantastiska bilder.

Spelets humor och handling gör det till en trevlig och underhållande upplevelse. Dessutom ger införandet av ytterligare verktyg och mekanismer speldjupet.

  Astra Pentest granskad – Enkel, kontinuerlig sårbarhetsskanning och efterlevnad

Spelet är tillgängligt på Oculus Quest och erbjuder en distinkt upplevelse för användare att arbeta sig igenom en rad problem och hinder medan de är nedsänkta i en miljö med spiontema. Pusselspelsfanatiker och de som vill ha en intensiv VR-upplevelse på Oculus Quest borde spela det här spelet.

Gorn

En löjligt brutal VR-gladiatorsimulator heter GORN. GORN-krigare kan fantasifullt utföra sina mest skrämmande gladiatorfantasier i virtuell verklighet tack vare en unik, helt fysikdriven kampmotor. Det överdrivna våldet och eländet i spelet tillåter spelare att halshugga, slå och stycka sina fiender på flera sätt.

På grund av det fysikbaserade stridssystemet i spelet kan spelare vara ganska kreativa när det gäller att eliminera sina fiender, vilket ger varje strid en annorlunda och givande upplevelse. Spelare kan plocka upp och kasta föremål från miljön och använda en mängd olika vapen, som svärd, macces och till och med bara sina bara händer.

I det mest fruktansvärda och fruktansvärda VR-ansiktskrossande videospelet som någonsin skapats av människan, är de enda begränsningarna för förödelse din kreativitet och känsla för moral.

VR-upplevelsen av GORN är underhållande och övertygande, och den passar bra för Oculus Quest-plattformen. Det är ett fantastiskt spel för individer som gillar intensivt och roligt spelande på grund av dess fysikbaserade strid och överdrivna brutalitet.

In i radien

Förstapersonsöverlevnadsskräckspelet Into the Radius utspelar sig i ett postapokalyptiskt universum. Du upptäcker dig själv isolerad från den naturliga världen mitt i ett deprimerat område. Det enda som finns kvar är dina vapen och ditt förstånd. Spelaren övertar positionen som en specialagent som har fått förtroendet att titta in i den mystiska Radius, hem till farliga anomalier och rovdjur.

Spelet har ett unikt inventeringssystem. Genom att leta efter dem låter det spelarna hantera resurser som mat, vatten och ammunition. Med fokus på utforskning och överlevnad är spelets stämningsfulla inställning tänkt att framkalla en känsla av spänning och ångest.

Tack vare Oculus Quests VR-teknik kan spelare känna att de är i Into the Radius-världen, vilket förbättrar spelets uppslukande upplevelse.

Det är en virtuell verklighetsupplevelse som är tillgänglig på Oculus Quest och är gjord för att erbjuda en uppslukande upplevelse. Fans av överlevnadsskräckspel kommer att tycka att spelet är spännande. Oculus Quest-utgåvan är ett fantastiskt sätt att spela virtual reality-spel.

Slutsats

Oculus Quest-plattformen erbjuder en mycket uppslukande och övertygande spelupplevelse. Plattformens obegränsade rörlighet och oöverträffade nedsänkning möjliggörs av dess trådlösa och obundna design. Oavsett om du spelar lugna utforskningsspel eller actionfyllda skjutspel, ger Quests förstklassiga grafik och flytande gameplay en sömlös spelupplevelse.

Med olika spel och aktiviteter att välja mellan, är Oculus Quest ett vackert val för rekreations- och seriösa spelare på grund av dess enkla inställningar och intuitiva kontroller.

Du kan också kolla in några av de bästa PlayStation VR-spelen.