10+ bästa molnlagringstjänster 2023 – [Top List]

Cloud computing har blivit efterfrågan från människor och företagsorganisationer i dessa dagar. Cloud computing tillhandahåller onlinelagring och säkerhetskopiering av våra data. Vi kan enkelt synkronisera och återställa vår data på flera enheter. Vi kan komma åt vår data var som helst när som helst.

Ändringar som görs i vår data återspeglas ofta i alla andra enheter som synkroniseras med molnet. På grund av dessa fördelar med molnlagring tillhandahåller många organisationer molntjänster till sina kunder. Vi kan inte direkt jämföra molnlagringstjänster.

Varje tjänsteleverantör tillhandahåller sina tjänster enligt sina policyer. Människor gillar att föredra molntjänster beroende på mängden utrymme till en låg kostnad. Säkerhet, återställning och noll-kunskapspolicy är också viktiga faktorer att överväga innan du väljer en tjänsteleverantör.

Idag har vi en lista över bästa molnlagringstjänster, som är noggrant sammanställd. Varje post i listan granskas också före presentationen och åtföljs av en kort beskrivning.

Lista över bästa molnlagringstjänster.

 • OneDrive.
 • Dropbox.
 • Google Drive.
 • Bara moln.
 • Karbonit.
 • SugarSync.
 • LiveDrive.
 • Mozy.
 • CrashPlan.
 • SOS Online Backup.
 • 1. OneDrive.

  OneDrive är en officiell molntjänst från Microsoft Corporation för personligt och affärsmässigt bruk. Den erbjuder 5 GB lagringsutrymme till alla sina kunder gratis. Det finns olika planer beroende på användarens krav för personlig och affärsmässig användning.

  Det finns även på alla enheter och operativsystem, inklusive Windows, Mac, IOS, Android, Linux etc. Det ger hög datasäkerhet och tillförlitlighet. Vi kan enkelt synkronisera data över flera enheter.

  2. Dropbox

  Dropbox är välkänt inom alla molnlagringstjänster. Många människor börjar sin molnupplevelse från Dropbox. En stor fördel med Dropbox är dess fildelningsfunktion, även om andra användare inte har ett Dropbox-konto.

  Dropbox erbjuder 2 GB lagringsutrymme till sina användare utan kostnad. Om du behöver mer utrymme börjar kostnaden från 9,99 $ per månad och 99,99 $ per år för 1000 GB utrymme.

  3. Google Drive

  Google erbjuder också sina molntjänster med full säkerhet och tillförlitlighet. Ganska populär bland sina användare, och den är tillförlitlig för personalanvändning och småföretag. Dessutom erbjuder den 15 GB utrymme till sina användare utan någon kostnad.

  Att använda Google Drive jämfört med andra molnlagringstjänster är ett bra val. Vi kan enkelt synkronisera våra data mellan flera enheter som kör Mac eller Windows OS. Kostnaden börjar från 1,99 $ per månad 23,88 $ per år för 100 GB data.

  4. Bara moln

  Det är en populär molntjänstleverantör som erbjuder 14 14 dagars gratis provperiod. Dess molntjänster är säkra, krypterade och pålitliga. Den erbjuder 1 GB lagringsutrymme utan kostnad. Dess prissättning är mycket billig och överkomlig.

  Det ger obegränsat utrymme för 53,88 $ per år för en maskin, och dess månatliga kostnad är 4,49 $ per månad. Vi kan enkelt komma åt våra filer från vilken enhet och vilket operativsystem som helst.

  5. Karbonit

  Carbonite är den mest konkurrenskraftiga lösningen för molntjänster när det gäller kostnad, tillförlitlighet och lagring. Det ger samma kostnad för både personligt och kommersiellt bruk. Den erbjuder 15 15-dagars provperiod för att kontrollera sina tjänster.

  Dess plan börjar från 5 $ per månad till 59,99 per år. Vi kan enkelt återställa vårt system om vi råkar ut för en katastrof. Vi måste installera dess programvara i vårt system.

  Kontrollera också: – Säkerhetskopieringsprogram för PC

  6. SugarSync

  Det är också en fantastisk molnplattform för företag. Den erbjuder sin 30 dagars provperiod utan kostnad. Vi kan enkelt kontrollera dess tjänster inom 30 dagar. Dess plan börjar på 9,99 $ per månad för 100 GB och 99,99 $ per år.

  Vi kan också välja en annan plan enligt våra krav. Vi kan synkronisera våra uppgifter över flera enheter, och ändringar som görs i en fil är ofta tillgängliga för alla andra enheter.

  7. Livedrive

  Livedrive är en annan berömd molntjänstleverantör. Dess plan börjar på 8 $ per månad och 48 $ per år. Vi kan enkelt hålla en online backup och komma åt den var som helst, när som helst och från vilken enhet som helst. Det ger enkel fildelning med våra vänner och kollegor

  Dess portföljalternativ låter oss göra en konfiguration från grundläggande lagring, och dess appar gör att vi kan känna till de olika filerna på Android-enheter, Windows-enheter och Mac-enheter. Det ger också ett alternativ för återförsäljare som säljer produkter för synkronisering och molnlagring till sina kunder.

  8. Mozy

  Mozy Cloud erbjuder 2 GB ledigt utrymme till alla sina kunder. De flesta organisationer och individer använder mozy-molnet på grund av dess säkerhet och pålitliga tjänst. Vi kan lätt hitta massor av recensioner för mozy molnet.

  Dess plan börjar från 5,99 $ per månad. Det tillhandahåller lösningar för privatpersoner, företag och företag. Den tillhandahåller 256-bitars AES-kryptering för datasäkerhet, och dess datacenter hanteras 24/7 om året.

  9. Crashplan

  Det är också en alternativ leverantör av molnlagringswebbplatser som erbjuder 30 dagars provperiod och är tillgänglig för Windows, Mac och Linux. Dess plan börjar på 5,99 $ per månad. Vi kan enkelt säkerhetskopiera våra data på externa enheter, nätverksdatorer och CrashPlan-molnet eller alla tre alternativen.

  Det ger åtkomst till dina data från vilken enhet som helst. Det ger datasäkerhet, enkel installation, säkerhetskopiering och återställning av våra data.

  10. Sos Online Backup

  Det är en annan kostnadseffektiv molntjänst som är tillgänglig för både småföretag och privat användning. Dess plan börjar på 4,99 $ per månad, och småföretagsplanen börjar på 29,99 per månad. Det erbjuder 14 dagars serviceprov.

  Den är tillgänglig för Windows och Mac. Dessutom erbjuder den en kraftfull Android-app för att säkerhetskopiera och synkronisera filer till våra telefoner. Den tillhandahåller också end-to-end datakryptering. Öka vår säkerhet.

  Sammanfattningsvis hoppas vi att den här listan hjälper dig att bestämma de bästa molnlagringstjänsterna online för dig. Dela även dina tankar, erfarenheter och recensioner i kommentarerna nedan.