10+ bästa lösenordshanteraren för Windows PC 2023 – [Top List]

Internet har blivit en del av vårt dagliga liv. Vi använder internet för att göra många rutinuppgifter som onlineshopping, chatt, e-post och mycket mer. Vi har minst ett konto på många populära webbplatser som Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo, Linked In, Instagram och mer.

Människor är för upptagna med sitt dagliga arbete. Så vi behöver verktyg för att enkelt komma ihåg alla våra lösenord utan att äventyra vår säkerhet. Med Password Manager-verktyg för Windows kan vi enkelt lagra alla våra lösenord i en säker krypterad databas.

Vi behöver bara komma ihåg ett lösenord för att komma åt alla våra lösenord. Vi kan också synkronisera vårt lösenord med flera enheter för att komma åt det var som helst. Vi har redan listat liknande appar för lösenordshanterare för Android. Som är användbara för Android-enheter.

Men vi bör alltid försöka använda betrodda lösenordshanterare. Vi kan använda antivirus för datorer för bättre säkerhet, vilket kommer att skydda vår enhet från infekterade verktyg om du söker efter en pålitlig lösenordshanterare för Windows.

Oroa dig inte, för i den här handledningen kommer vi att tillhandahålla alla de bästa lösenordshanterarna för Windows, som är pålitliga och ofta används av användare.

 • LastPass.
 • Trend Micro Password Manager.
 • SplashID Säker.
 • Dashlane.
 • Vårdare.
 • mSecure.
 • Enpass.
 • 1 Lösenord.
 • Roboform.
 • KeepPass.
 • Bästa lösenordshanteraren för Windows 7, 8, 10.

  1. LastPass.

  LastPass är en av de bästa bland alla lösenordshanterare för Windows. Det är tillgängligt för Windows, Mac, Linux, IOS och Android-plattformar för att säkert spara våra lösenord. Vi måste komma ihåg vårt LastPass-lösenord.

  Den kommer ihåg resten av lösenorden i ett säkert valv. Det genererar starka lösenord för våra konton. Vi kan enkelt ändra vårt lösenord bara med ett klick. Dess premiumversion är tillgänglig för endast 12 USD per år.

  LastPass: Ladda ner.

  2. Trend Micro Password Manager.

  Det är också ett underbart verktyg som säkrar alla våra lösenord på en säker plats. Vi behöver bara komma ihåg ett lösenord för att komma ihåg alla andra lösenordshanterare. Den är tillgänglig för Windows, MAC, Android och IOS.

  Dess funktioner är tillgängliga gratis endast för fem lösenordsinmatningar. Dess premiumversion är endast tillgänglig för 14,95 USD och 24,95 USD i två år. Vi kan enkelt synkronisera alla våra lösenord med vår molnlagring för att komma åt dem överallt.

  Trend Micro Password Manager: Ladda ner.

  3. SplashID Säker.

  Det är ett av de bästa lösenordshanterarverktygen som finns på många olika plattformar som Windows, MAC, IOS, Android, Blackberry, etc. Vi kan enkelt spara våra lösenord och annan viktig information med detta verktyg.

  Vi kan enkelt registrera oss på dess webbplats, och den erbjuder sina grundläggande funktioner gratis. Det här verktyget kan enkelt synkronisera och säkerhetskopiera våra lösenord och enkelt ladda ner de fem senaste säkerhetskopiorna. Dess pro-version är tillgänglig för en kostnad av 1,99 dollar per månad och 19,99 USD per år.

  SplashID Säker: Ladda ner.

  4. Dashlane.

  Det är en annan bästa lösenordshanteraren för Windows. Det är ett plattformsoberoende verktyg. Vi kan använda det på alla plattformar. Vi kan enkelt spara alla våra lösenord och synkronisera med våra enheter. Den tillhandahåller också sin gratis och premiumversion.

  Det är premiumversionen tillgänglig för en kostnad av 39,99 USD per år. Dess premiumversion låter oss dela obegränsat antal föremål med våra pålitliga vänner på ett säkert sätt.

  Dashlane: Ladda ner.

  5. Keeper.

  Det är också en bra lösenordshanterare tillgänglig för Android och IOS och tillhandahåller sitt webbgränssnitt för skrivbordsanvändare. Det tillhandahåller en digital plattform för Det tillåter provversionen i 30 dagar gratis. Dess premiumversion är tillgänglig för en kostnad av 29,99 USD per år.

  Det ger obegränsad lösenordslagring och synkroniserar över flera enheter. Det tillhandahåller en stark lösenordsgenerator för att förse oss med ett säkert lösenord.

  Vårdare: Ladda ner.

  6. mSecure.

  Det är en annan bästa lösenordshanterarprogramvara för stationära datorer och mobiler. Det är en enkel app för att lagra våra lösenord och känslig information. Denna information lagras bakom ett lösenord i krypterad form.

  Ett skapat lösenord är också tillgängligt för att utveckla ett säkert lösenord för våra konton. Vi kan också använda denna information för att automatiskt fylla i lösenordet via dess inbyggda webbläsare.

  mSecure: Ladda ner.

  7. Enpass.

  Det är en annan underbar app i listan över de bästa lösenordshanterarna för datorer. Det är tillgängligt för Windows, MAC, Linux, Android, iPhone, etc. Vi kan enkelt säkra vårt lösenord och andra viktiga referenser lokalt på vår dator.

  Den sparar inte vår data på sin server. Vi kan också använda dess webbläsartillägg för att autofylla vårt lösenord. Den använder 256 bitars AES-kryptering för att säkra vår data. Den är tillgänglig för 19,98 USD för Android och IOS.

  Enpass: Ladda ner.

  8. 1lösenord.

  Det är en annan bästa lösenordshanterare tillgänglig för Windows och Mac med tillägg för Android och IOS. Den kan komma ihåg alla våra lösenord.

  Vi kan enkelt lagra dem lokalt, eller så kan vi synkronisera dem med vår molnlagring som Gmail, Dropbox, etc., för att komma åt dem universellt. Den lagrar våra lösenord i ett krypterat format. Vi kan köpa den för en livstid för endast 50 USD för en enda dator.

  1Lösenord: Ladda ner.

  9. Roboform.

  Det är en annan bästa lösenordshanterare tillgänglig för Windows, Mac, Linux, Android, etc. Vi kan enkelt spara alla lösenord och komma åt dessa lösenord på vilken enhet som helst. Den fyller automatiskt alla våra onlineformulär med våra korrekta uppgifter.

  Vi kan enkelt synkronisera våra lösenord med flera enheter. Vi behöver inte komma ihåg våra lösenord på någon enhet. Den är tillgänglig för en kostnad av 20 USD per år och 10 USD för det första året.

  Roboform: Ladda ner.

  10. KeepPass.

  Det är en annan bästa lösenordshanteraren för Windows. Om du letar efter ett gratis verktyg är det ett bra val för dig. Det är en öppen källkod och gratis lösenordshanterare.

  Vi behöver bara komma ihåg ett huvudlösenord, eller så kan vi också använda en nyckelfil för att öppna databasen, eller så kan vi kombinera båda metoderna för att förbättra säkerheten. Det är ett lätt, bärbart verktyg som vi enkelt kan ta med en USB-enhet.

  KeepPass: Ladda ner.

  Det här är några av de bästa lösenordshanterarna för Windows, som är pålitliga och användbara för att komma ihåg lösenord.