10 bästa kredituppbyggnadsappar för att få ett bra resultat

Du är på rätt plats om du försöker höja din kreditpoäng. Vi har undersökt och sammanställt en lista över de högst rankade kreditskapande apparna som är tillgängliga för Android- och iOS-smarttelefoner.

När du bestämmer dig för om du ska bevilja ett lån eller inte, kommer långivare att ta en titt på din kreditvärdering. Vilka lånevillkor de är redo att erbjuda beror på din kreditpoäng. Din kreditpoäng kan påverka ditt liv avsevärt, trots att det bara är ett tresiffrigt nummer.

Tack och lov kan du lita på kredituppbyggande appar för att hantera och öka din kreditpoäng. För att hjälpa dig att bestämma vilken som är det bästa och säkraste valet, kommer vi att prata om deras egenskaper och potential för att hjälpa dig att upprätta en solid kreditvärdighet.

Vad är en kredituppbyggnadsapp?

Nu mer än någonsin kan du förbättra din kreditvärdering genom att ansöka om kreditkort och använda appar och tjänster som hjälper till att utveckla kredit. Appar för kredituppbyggnad är designade för att hjälpa människor att bygga upp sin kredit och få tillgång till bättre finansiella tjänster.

Vanligtvis ger dessa applikationer konsumenter tillgång till kreditövervakningstjänster, som meddelar dem om deras kreditupplysningar ändras. Även individualiserad kreditrådgivning och låneerbjudanden är tillgängliga via vissa appar.

Dessa appar erbjuder en användarvänlig plattform för att övervaka deras kredithistorik, förstå deras kreditvärdighet och fatta kloka ekonomiskt baserade beslut. Funktionerna i en kredituppbyggnadsapp varierar beroende på leverantör, men de flesta erbjuder följande alternativ:

  • Spårning av kreditpoäng
  • Kreditupplysningsövervakning
  • Budgetverktyg
  • Kredit utbildning
  • Låneerbjudanden
  • Kreditrådgivning
  • Finansiella kunskapsresurser

Bekvämligheten med att spåra sin kreditpoäng och aktivitet från en centraliserad plats gör kredituppbyggnadsapplikationer till ett av de mest omtyckta valen.

Användare kan förbättra sin kredit och skapa en ansvarsfull lånehistorik med hjälp av en kreditutvecklingsapp, vilket ökar framtida inkomstmöjligheter.

Hur kredituppbyggnadsappar hjälper till att skapa ett bra kreditvärde

Appar för kredituppbyggnad kan hjälpa dig att etablera och upprätthålla en bra kreditvärdering genom att erbjuda personlig rådgivning och vägledning om hur du gör det.

Övervaka ditt kreditvärde

Genom att ge dig personliga uppdateringar om din kreditvärdering och kredithistorik, underlättar kredituppbyggnadsapplikationer att spåra din kreditvärdering. Genom att göra det kan du hålla reda på ändringar i din poäng och se eventuella problem.

Betala räkningar

Kreditapparna påminner dig omedelbart om att göra betalningar i tid på dina räkningar för att förhindra förseningsböter. Genom att göra detta kommer du att kunna behålla en hög kreditvärdighet och undvika eventuella negativa effekter.

Upprätta en budget

De hjälper dig att sätta upp en utgiftsplan och hålla reda på den. Detta gör att du kan hantera dina pengar på ett bra sätt och se till att du betalar dina skulder i tid.

Titta på din kreditkortsaktivitet

De håller ett öga på din kreditkortsanvändning å dina vägnar och varnar dig snabbt om eventuella bedrägliga aktiviteter om de hittar någon. Du kan skydda dig på detta sätt från kreditkortsbedrägerier och identitetsstöld.

Nu när du vet hur viktigt det är att välja en kredituppbyggnadsapp för att skapa en sund kreditvärdering, låt oss kolla in de mest populära apparna att välja mellan och nå dina kreditmål.

SeedFi

SeedFi är en kredituppbyggande app som gör det möjligt för användare att bygga krediter och få lån med låg ränta. Användare kan använda appen för att skapa en betalningsplan, spåra sina betalningar och få feedback om sina kreditpoäng. Det hjälper också användare att övervaka deras framsteg och vidta proaktiva åtgärder för att förbättra sina kreditvärden.

Dessutom erbjuder SeedFi kunder tillgång till lågräntelån, utbildningsmaterial och information som hjälper dem att förstå värdet av att etablera bra krediter. Både iOS- och Android-smarttelefonägare kan ladda ner appen.

Experian

Experian är en otrolig programvara för kredituppbyggnad tack vare dess enkla och anpassningsbara erbjudanden. Trots att den är en gratis app ger den kunderna de resurser och kunskap de behöver för att skapa en solid kreditgrund och hålla reda på sin kredithistorik. Denna app kan laddas ner från Google Play Store och App Store.

Några anmärkningsvärda erbjudanden från Experian är:

● Kreditjämförelse: Appen låter användare jämföra krediterbjudanden från olika långivare för att hitta det bästa erbjudandet för dem.

● Kredithistorik: Användare kan se sin kredithistorik, se kreditförfrågningar och bestrida felaktigheter med appen.

Själv

Genom att ta ett lån och placera pengarna på en CD (Certificate of Deposit) för din räkning, kan Self, en välkänd app för kredituppbyggnad, hjälpa dig att förbättra din kreditvärdighet.

Efter det kommer du att schemalägga dina månatliga betalningar och Self Inc. skickar en årsrapport till de tre stora kreditupplysningsföretagen med information om din betalningshistorik.

Det är ännu bättre eftersom det kan höja din kreditpoäng avsevärt utan att du behöver göra en kreditprövning eller skada din kreditpoäng med en hård förfrågan. När du är klar med att betala tillbaka Selfs kredituppbyggnadslån kommer din poäng att ha förändrats helt, vilket sparar pengar på lång sikt.

Du kan ladda ner appen på dina Android- och iOS-enheter och granska dina månatliga kreditupplysningar varje månad när du är på språng.

Kikoff

Kikoff Credit Building App är en innovativ app designad för att hjälpa användare att bygga och behålla en stark kreditpoäng. Den är utrustad med ett brett utbud av funktioner för att hjälpa användare att förbättra sin kreditvärdighet, från att övervaka deras kreditvärdighet och användning till att ansöka om kreditkort och lån. Appen finns på iOS och Android.

Du kan öppna ett Kikoff-kreditkonto direkt. Begränsningen är att kreditgränsen endast kan användas i Kikoff-butiken.

Du måste göra betalningar i tid efter att du har använt kreditgränsen för att höja din kreditpoäng. Även om du bara får använda kreditgränsen i Kikoff-butiken, tillkommer inga avgifter, administrativa, årliga, försenings- eller räntekostnader.

Growcredit

Growcredit erbjuder tillgängliga och prisvärda medlemskap och rapporterar dina fakturabetalningar till alla tre kreditbyråer. Funktionen gör att den sticker ut bland de olika apparna på listan.

Som ett resultat rankas den som en av de bästa apparna som finns tillgängliga på iOS- och Android-smarttelefoner när man försöker skapa snabb kredit och förbli på en stram budget. Din utgiftsgräns kan till en början vara i underkant.

Ändå kommer Growcredit-appen periodvis att höja saldot och flyttar dig upp till en större utgiftsgräns efter att ha gjort ett visst antal betalningar i tid.

Moneylion

MoneyLion är ett utmärkt val oavsett om du behöver skapa en kredithistorik för första gången eller försöka få tillbaka din kredit efter flera misslyckanden.

Det här banbrytande verktyget erbjuder några av de bästa tillgängliga funktionerna, inklusive Moneylions exklusiva kreditbyggare, vilket gör att du kan etablera kredit omedelbart.

Credit Builder Plus ger omedelbar tillgång till pengar, till skillnad från andra program som tvingar dig att vänta tills ditt lån är fullt avbetalt. Om du är redo att ta kontroll över din ekonomiska framtid, använd denna kredituppbyggnadsapp direkt på din iOS- eller Android-enhet.

Brigit

Brigit är en av de unika apparna som förtjänar att nämnas på listan eftersom den gör att du kan få ett avbetalningslån med 0% ränta.

Den låga kostnaden, den stora flexibiliteten och den breda tillgången till finansiella verktyg som appen erbjuder gör den till en unik tjänst, särskilt för användare med snäva budgetar som har dålig kredit eller ingen kreditvärdighet. Både iOS- och Android-användare kan ladda ner den här appen.

Genom att registrera dig för deras gratisplan kan du använda några av Brigits ekonomi- och budgetverktyg även om du inte har några pengar.

Sobel

Med ett säkert kreditkort från Sable kan du enkelt bygga krediter. Beroende på hur du använder kortet kan du uppgraderas till ett osäkrat kreditkort på så lite som fyra månader.

Sable kan visa sig vara den bästa appen för dig om du har pengar och kan sätta in och göra betalningar i tid. Appen är kompatibel med både Android- och iOS-smarttelefoner.

Appen tar inga månadsavgifter, så det kommer också att vara lätt för dina fickor och samtidigt låta dig börja bygga krediter.

Kredit Sesam

Credit Sesame är en gratis app för kredituppbyggnad som hjälper användare att övervaka sina kreditvärden och vidta åtgärder för att förbättra sin kredit. Det ger personliga, praktiska råd och hjälper användare att ta kontroll över sin ekonomi och bygga krediter.

Appen kommer att registrera en del av dina månatliga debetinköp till kreditupplysningarna för att visa en historik över betalningar i tid. Du kan enkelt komma åt din kreditpoäng från iOS- och Android-versionerna av appen.

Extra skapade det första betalkortet som konsumenter kunde använda för att generera och bygga krediter, vilket gjorde det till en pionjär inom appar för kredituppbyggnad.

En kreditram kan utfärdas omgående utan en kreditkontroll, och eftersom det är ett digitalt kort snarare än ett fysiskt, kan du börja använda det direkt om du behöver pengar snabbt. Extra erbjuder upp till 1 % belöningspoäng när du gör vardagsköp som samåkning, kaffe och dina telefonräkningar.

Eftersom Extra är kompatibelt med Android- och iOS-smarttelefoner är det lättillgängligt var som helst.

Slutsats

Det är de bästa kreditskapande apparna vi stötte på i vår forskning. Den bästa programvaran för kredituppbyggnad för dig kan bero på dina individuella krav. Du har tillräckligt med pengar för att lägga ner pengar på ett säkert kort. Alternativt kan du bestämma att en blygsam månadsbetalning stämmer överens med din ekonomiska situation.

Du kanske också vill ha en mekanism för att få kredit för inköp som du tidigare har gjort. Oavsett vilket scenario du har fastnat i kommer dessa appar säkert att hjälpa dig att förbättra din kreditvärdighet.