10 bästa gröna skärmbakgrunder för streaming och möten

Spread the love

Med en perfekt grön skärm behöver du inte oroa dig för ditt stökiga hem. Eftersom ingen ens kan känna igen var du streamar eller tar dina bilder.

Det kan finnas tillfällen när du streamar live eller har en fotografering i ditt stökiga rum. I det här fallet vill du undvika att filma det här röran. Tack vare de gröna skärmarna som finns i bärbara och praktiska versioner.

Vad är en grön skärm?

En grön skärm är ett värdefullt verktyg för fotografer, innehållsskapare, streamers, etc., som kan hjälpa till att lägga till anpassade bakgrunder till videor och foton. Oavsett vilken nivå av streaming eller fotografering du är, kan gröna skärmar hjälpa dig att ge ditt innehåll ett professionellt utseende.

Det är en grönfärgad platt bakgrund som låter dig redigera rörlig grafik och anpassade bakgrunder.

Användning av Green Screen

  • Gröna skärmar används flitigt av streamers eftersom de behöver lägga till virtuella effekter till sändningarna. Dessa effekter gör deras strömmar mer intressanta.
  • Gröna skärmar används också i handledningar och strömmar som behöver gjutning av skärmen.
  • Proffs använder också gröna skärmar för officiella möten och konferenser för att dölja den röriga eller oönskade bakgrunden.
  • Fotografier tagna med gröna skärmar kan enkelt redigeras för att ge en anpassad bakgrund till bilderna.

Därefter kommer vi att diskutera tillbehör att köpa med Green Screens.

Viktiga tillbehör att köpa med gröna skärmar

  • Justerbart stativ: Ett justerbart bakgrundsställ är ett av de viktigaste tillbehören du behöver med en grön skärm. Ett justerbart stativ kan bära din gröna skärm upp till en lämplig höjd och bredd, vilket ger dig en idealisk bakgrund.
  • Bra smartphone eller kamera: För att få bästa resultat för dina gröna skärmbilder måste du ha en kamera av god kvalitet. Oavsett om du streamar med en smartphone eller något så måste kamerakvaliteten vara upp till standarden.
  • Videoredigeringsprogram: Bra videoredigeringsprogram är naturligtvis en viktig sak som du behöver ha. En grön skärm kan förvandlas till en underbar bakgrund med adekvat videoredigeringsprogram.
  10 Blockchain-as-a-Service Providers för små till stora företag

Låt oss nu utforska några bästa gröna skärmar som du kan använda.

Elgato Green Screen

Detta är en Chroma hopfällbar tangentpanel som låter dig ha uppslukande sändningar. Det låter dig skapa en professionell och lugnande bakgrund för streaming och möten.

För att använda den här skärmen måste du fälla upp dess aluminiumfodral och lyfta upp handtaget till perfekt höjd. Dess pneumatiska x-ram låser duken automatiskt på lämplig plats. Bakgrunden använder 100 % polyestermaterial.

HYJ-INC grön skärm

HYJ-INC Green Screen erbjuder en bärbar T-formad grön bakgrund gjord av polyester. Den kommer med en enfärgad grön bakgrund, fjäderklämmor och en bärväska.

Denna gröna skärm ger dig en elegant bakgrund för produktreklamfilmning, spelstreaming, videoproduktion, babyshower, etc. Dess justerbara stativ kommer i en T-form och är gjord av solid aluminium.

YAYOYA Backdrop Kit med stativ

YAYOYA green screen backdrop kit erbjuder en bakgrundshöjd på upp till 6,5 fot och en bredd på 5 fot. Den är gjord av material av hög standard för att erbjuda hållbarhet och hållbarhet.

Alla tillbehör är lättare att bära och samla in, vilket gör den idealisk att bära med sig överallt. Du kan ställa in det på några minuter och skapa en studioliknande atmosfär medan du spelar in reklam, strömmar videor eller mer. Du kan enkelt tvätta den gröna skärmbakgrunden i din tvättmaskin.

  Hur man delar en Google Docs-, Sheets- eller Slides-fil som en webbsida

EMART-bakgrund med stativ

Detta är en 5x7ft grön skärm som är hopfällbar. Den kommer som ett komplett T-format bärbart kit för bakgrundsstöd.

T-stativet kommer i aluminiumlegering. Du kan justera ramen från 2,9 fot till 8,5 fot. Hela kitet med grön skärm väger endast 5,69 pund, vilket gör den bärbar och lätt att bära. Satsen består också av en väska av högkvalitativ nylon.

Du kan använda den här gröna skärmen för att fotografera intervjuer, konferensinspelningar, livestreaming, YouTube eller mer.

MOHOO bakgrund

Mohoos gröna skärmbakgrund kommer med en maximal höjd på 9 fot och en bredd på 6 fot. Bakgrundsmaterialet är helt miljövänligt. Den är hopfällbar, lätt, liten volym och enkel förvaringsstil.

Den gröna skärmen kommer i ett ogenomskinligt material som effektivt passar alla fotograferingar. Denna skrynkelfria gröna skärm är idealisk för fester, bröllop, produktfotografering, nyföddfotografering, YouTube och andra fotograferingar.

YELANGU Green Screen Kit

YELANGU presenterar en grön skärm av hög kvalitet med bakgrund och stativ som är perfekta för dina YouTube-, livestreaming- och fotograferingsbehov. Dess justerbara bakgrundsstativ erbjuder en maximal höjd på 6,5 fot. Den är ganska enkel att använda och säker eftersom den låter dig låsa i olika positioner.

Den gröna skärmen kommer i 100% rent bomullsmaterial, som är tvättbart. Du kan också stryka den med ett ångstrykjärn. Fjäderklämmorna den medföljer är kraftiga och har en halkfri gummikudde. De kan effektivt skydda den avklippta produkten från repor.

RGTBANWPN grön skärm

RGTBANWPN erbjuder denna kombinerade gröna skärmbakgrund som kommer tillsammans med en grön skärmstol. Du kan antingen använda den som stolens gröna skärm eller enbart en grön fotografibakgrund.

  Så här ser du NBA-slutspelet utan kabel

Den gröna skärmstolen kommer med en storlek på 60×60, och den kombinerade storleken på skärmen är 4,92×9,51 fot. Bakgrunden kommer i högkvalitativt flockmaterial, vilket gör den skrynkelbeständig. Du kan vika den gröna skärmbakgrunden till en liten storlek och kan därmed bära den var som helst i en väska.

EFY Green Screen

EFY presenterar grön skärmbakgrund med en storlek på 5×7 fot. Denna non-woven bakgrund är ett bra alternativ till professionella gröna bakgrunder. Den här gröna skärmen kommer dock inte med ett bakgrundsstativ.

Materialkvaliteten är ogenomskinlig, tjock och mjuk. Den kan eliminera reflektion av ljus och kan därför vara en bra bakskärm för dina fotograferings- eller fotograferingsbehov.

LÅNGSAM DELFIN Fotobakgrund

SLOW DOLPHIN erbjuder ett komplett greenscreen-kit, inklusive en bakgrund, klämma, bakgrundsstativ, etc. Bakgrunden kommer i 100 % bomullstyg med en blank yta.

Bakgrunden kommer i en storlek på 6,5 fot x 10 fot, och du kan justera den enligt dina bakgrundskrav. Hela satsen kommer med en bärväska av nylon, vilket gör det bekvämt att transportera från en plats till en annan.

Faichee bakgrund med stativ

Detta är ett bärbart och mycket lättmonterat greenscreen-kit. Den kan tillgodose alla dina fotograferings-, streaming- och fotograferingsbehov. Det tar 2-3 minuter att installera denna gröna baksida.

Du kan använda den här gröna skärmen för dina TikTok- eller YouTube-videor, fotografering, livestreaming, intervjufotografering, reklamfotografering och mer.

Du kan enkelt justera stativet i T-form, så det kommer med en lämplig höjd. Bakgrunden kommer i ett polyestermaterial som eliminerar onödig ljusreflektion.

Slutord

Oavsett om du vill ha en adekvat bakgrund för att strömma livevideor, officiella möten, reklamfotografering eller fotografering, så tjänar dessa gröna skärmar dig på bästa sätt. Prova dessa alternativ och ha en rimlig, hållbar och bärbar grön skärm var som helst.

Du kanske också vill utforska den bästa videoredigeraren för grön skärm för att ta bort eller ändra bakgrunden.