10 bästa GoodNotes-mallar för perfekt digital planering

Goda vanor✍️ inspirerar oss alltid att briljera. En av dem är att göra anteckningar om dina dagliga planer i din personliga dagbok. GoodNotes har förvandlat samma sak för iOS-enheter, där du kan skriva eller använda Apple Pencil för att skriva och spara med handstil.

När jag använde den här appen på min iPad upptäckte jag de fantastiska funktionerna i GoodNotes-appen. Den erbjuder en digital inställning för användare att skapa separata handskrivna anteckningar i virtuella anteckningsböcker med anpassningsbara designeromslag.

Denna kraftfulla app har funktionen Optical Character Recognition (OCR). Därför kan den känna igen handstilen📝 och göra det möjligt för användarna att söka med ett nyckelord från filerna.

Det är lättare att importera och kommentera dokument som Word, PDF, PPT, etc., på min enhet. Appen kan också spela in och transkribera från ljudfiler. Du kan också använda bilder och flashcards eller göra färgglada ritningar och dela anteckningarna med andra iOS-enheter.

Med mer än 19 miljoner globala användare vinner GoodNotes-appen gradvis popularitet, särskilt bland ungdomarna🧍 mellan 18-34 åldersgrupp. Den har funktioner för att skapa bärbara datorer med unika omslag och tillåter integrering av fördesignade digitala planeringsmallar för specifika format.

Vi har sammanställt en lista över effektiva digitala planeringsmallar för GoodNotes, men låt oss först förstå de kritiska fördelarna med att installera en planerare med appen.

Varför ska du använda GoodNotes-mallar för att göra anteckningar?

GoodNotes app är en välutrustad digital planerare med många värdefulla funktioner som gör den tillräckligt flexibel att använda, som en dagbok i digitalt format. Men en pappersmall📄 för GoodNotes-appen är avgörande för att skapa anteckningar för specifika ändamål.

Du kan vanligtvis ladda ner dessa mallar som PDF-filer för att skapa anteckningsböcker på panelen. Efter att ha integrerat en eller flera pappersmallar i applikationen kan du skapa en ny virtuell anteckningsbok och välja en efter behov i formaten. Det liknar att fysiskt köpa ett fodrat register, räkningsbok eller en schemaläggare med kalender🗓️ datum.

Att skriva genom en fördesignad mall med en genomtänkt layout hjälper till att placera data i en segregerad struktur. Detta är mycket bättre än att lägga text på en tom vit sida, eftersom det ökar användarens kreativitet. Mallar håller informationen på ett exakt och begripligt sätt och uppfyller perfekt syftet med en digital planerare.

Fördelar med GoodNotes-mall

Här är några betydande fördelar med att använda GoodNotes-mallar för digitala planerare.

  • Attraktiv design: Du kan ladda ner flera mallar och lägga till dem i GoodNotes för att skapa anteckningsböcker med unika mönster och omslag📘.
  • Specifika format: Mallarna för denna anteckningsapp är tillgängliga i alla användbara format för att uppfylla kraven, såsom utbildningsanteckningar, inköpslistor, dagliga aktiviteter och många fler.
  • Förenkla dokumentation: Mallar hjälper till att göra snabb dokumentation, oavsett om du tar föreläsningsanteckningar eller fyller i tabloid- och kolumndata. Dessa pappersmallar minskar uppgiften med layouthantering, och du kan använda dem för att anteckna information med tydlighet.
  • Förbättrar effektiviteten: Digitala planeringsmallar för GoodNotes förbättrar dina arbetsförmåga avsevärt eftersom det minimerar den extra ansträngningen att förstå slumpmässiga anteckningar. Med separata mallar vet du var du ska notera eller hitta någon särskild information. Det hjälper till att spara mycket tid och energi.

Här är en lista över de bästa GoodNotes-mallarna för perfekt digital planering.

Yaayplanners

Yaayplanners är ett företag baserat i Hong Kong, som utvecklar planerare för digitala anteckningar. De har lanserat flera uppsättningar av mallar och design som finns tillgängliga som gratis och betalda versioner på webbplatsen.

De har lanserat cirka 180 digitala produkter för appar GoodNotes och Notability, som inkluderar mallar, planerare, omslag🃏 och klistermärken. Du kan också kolla in och köpa från en lång lista med digitala Cornell-anteckningar eller Minimalism Art-anteckningsbokformat.

De kostnadsfria digitala mallarna för GoodNotes inkluderar alla viktiga sidor för att snabbt kunna spåra och planera möten, uppgifter och möten.

Monthly Study Planner, Printable Planner och Minimal Style Planner är några av de mest nedladdade mallarna från avsnittet. Mallar som Cornell Notebook och Minimalist Vertical är bäst för anpassade sidor.

Spec på en Speck

Spec på en Speck är en dedikerad portal för digitala planerare, clipart, utskrifter, GoodNotes-mallar, tapeter, klistermärken, etc. Allt är designat och erbjuds av Courtney, som vill ge bort det mesta av designen gratis.

Så du kan också köpa mallar, omslag, anteckningsböcker📚 och planerare online eller kolla in gratissektionen för dina krav.

Mallarna skapas med tanke på de grundläggande kraven för en användare för ett specifikt ämne. Några vanligt nedladdade GoodNotes-mallar inkluderar mallen Lined Paper, Cyber ​​Night, Gratitude-mall, Att-göra-listamall, Dot Grid Paper-mall, etc. Den fodrade pappersmallen har dekorationer av Halloween-teman, och på samma sätt fångar stilen på andra mallar användarens uppmärksamhet.

2022 Digital Planner

Du kan ladda ner 2022 Digital Planner gratis från Amazons online Kindle-butik. De rekommenderar användarna att välja ”Read Only-knappen”🅱️ för att använda länkarna. Denna mall passar daglig användning, schemaläggning, bekräftelser, tacksamhet, hälsoplanering, träningsspårning, måltidsspårning, mål, ekonomi och mål.

Planera din dag mer effektivt med deras välorganiserade kalendrar för lämplig tidshantering, och använd de dagliga arbetsbladen för att förplanera din dag. Detta är en välbehövlig mall om du är van att skjuta upp och inte kan hantera arbetsbördan.

De har även projektplanerare📅 som hjälper till att själv tilldela uppgiften och känner till den preliminära arbetstiden. Dessa mallar minimerar stressnivåerna och att ägna några minuter åt dem kommer att effektivisera ditt liv.

Printsbery

Printsbery är en komplett onlinebutik för att köpa mallar, planerare, kort och inbjudningar. De har en lång lista med onlineprodukter som är kompatibla med GoodNotes, Noteshelf, Notability och andra appar, medan freebies inte är tillgängliga på webbplatsen.

Det finns flera anteckningsbokmallar och planerare för att upprätthålla att-göra-listor, mål, produktivitet, liv, budget, wellness👨‍⚕️, fitness och måltider, såväl som elever och lärare kan använda dem för att organisera uppgifter. De erbjuder även exklusiva kort och inbjudningar för specifika evenemang.

Beroende på dina krav för digital planering av dina scheman på GoodNotes, kan du granska många givna pappersmallstrukturer. Mallarna är rimligt prissatta med inkluderandet av attraktiva funktioner och färgmönster.

Spåra din inkomst, matvaror och välbefinnande, hantera bröllop eller sittplatser i klassen, eller planera ditt dagliga, veckovisa och månatliga jobb med dessa mörka och ljusa temamallar.

DesignBundles.net

Designpaket är en sammansatt onlineportal för designresurser av hög kvalitet och erbjuder kreativ design till ett överkomligt och överkomligt pris. Webbplatsen visar vackra mönster för planerare och mallar som har attraktiva typsnitt, färger, grafik och konsthantverk.

Företaget erbjuder exklusivt dedikerade erbjudanden till oberoende hantverkare och företag som söker unika designtillgångar i onlinebutiker. Gratis designresurser finns också tillgängliga, och designlicenserna ges per användare istället för att vara enhetslåsta.

Panelen visar många digitala mönster, inklusive mallar, hantverksmockups, Canva-mallar, grafiskt avancerade logotyper, vektorer, visitkort och mer.

De digitala produkterna för GoofNotes inkluderar journalplanerare, klistermärken, mallar för lärare, Booklover-planerare, etc. Dessa digitala produkter är estetiskt utformade med lugnande färgval och innehåller alla nödvändiga parametrar för att notera data.

Till exempel har Pomodoro-mallen separata PDF-format för evenemangsplanering och spårning. Du får instruktioner för att notera idéerna, tilldela jobbet inom 25 minuters ram och planera hela dagen för effektiv produktion.

Författare

Författare är en spansk webbplats dedikerad till skapare av digitalt innehåll och tillhandahåller information tillsammans med revisionsrapporter för framstående sociala mediekanaler. De hjälper också nybörjare att initiera UGC eller användargenererat innehåll.

De har en onlinebutik och erbjuder flera produkter, som inkluderar mallar för GoodNotes, Media Kit, Social-Media, Canva, Notion, Lightroom Presets för foton🤳 och Instagram Highlights.

Du kan använda att göra-listan för att lägga till påminnelser, tilldela prioriteringar och markera färdiga uppgifter direkt medan du planerar nästa inlägg och spårar uppnådda mål.

Dessutom kan du använda verktygets tolv individuella projektutrymmen för personlig utveckling. Skriv målen som fitness, ekonomi, livsstil eller produktivitet och analysera framstegen. Med tusentals hyperlänkar kan du utforska sidorna med kopiering eller ta bort dem när som helst.

Rowesk

Rowesk är en bloggsida där författaren och ägaren, Chris Rove, pratar om filmer, personliga idéer och yrken. Han ger sina personliga åsikter om flexibiliteten i att använda GoodNotes-appen med Apple Pencil✏️ på iPad.

Författaren påpekar kontextuellt bristerna med de tillgängliga mallarna på appen, som han finner mindre användbara. Därför har han introducerat en exemplarisk uppsättning av en digital planerare🧮 som dedikerat kombineras med GoodNotes-appen och uppfyller de potentiella kraven.

Här är två olika tempelset i mörka och ljusa teman, som är tillgängliga för gratis nedladdning.

Många iPad-användare föredrar TheME System Journal för att sätta upp mål och planera för att uppnå dem. Den här mallen definierar utrymme för att beskriva idén med specifika resultat i regelbundna intervall. Value Daily Planner ger frihet för dagliga uppgifter och riktade milstolpar.

På Planerare

På Planerare har en trevlig uppsättning mallar, klistermärken, digitala planerare och kalendrar som är bekvämt kategoriserade med en kort beskrivning av deras användning. Med hundratals kataloger som visas i särskilda paneler, kommer du säkert att hitta din malldesign på den här portalen.

Deras mall- eller planerare är kompatibla med populära digitala enheter iOS, Android📱, Supernote, Boox Note, remarkable och Kindle Scribe. De erbjuder också GoodNotes-mallar, planerare, klistermärken, inbjudningskort, digitala planerarappar och tryckta anteckningsböcker.

Det finns mer än 15 kategorier av Good Notes-mallar, som i första hand är tillgängliga gratis. Oavsett dina krav kan du söka på webbplatsen efter en lämplig mall. Få design kan verka avslappnad, men de är också sobra och lätta att förstå.

Mallarna är anpassningsbara i utseende och användning; i vissa kan du välja ett omslag och lägga till ditt namn för att skriva ut ovanpå det. Välj orientering innan du laddar ner eller ställ in datum och veckas startpunkt för schemaläggare.

Freepik

Freepik är en populär plattform för en gemenskap av kreatörer och ett erkänt varumärke bland företag som Amazon, Nasa och Microsoft. De erbjuder gratis grafiska resurser som består av bilder av högsta kvalitet, videor, mallar, illustrationer, vektorer, ikoner, bilder, presentationsmallar, 3D-modeller av möbler och utrustning, mockups, etc.

Webbportalen tillhandahåller ett sökutrymme för bilder eller malldesigner för specifika behov. Du kan också lägga till filter för att hitta de bästa tillgängliga resultaten. De har lagt upp otroliga innovationer på panelen; var och en berättar sin historia med tilltalande färg, skiss och layout.

Det finns många format tillgängliga när du söker efter GoodNotes-mallbilder. Företaget har fungerat bra för att ta med framstående kategorier i listan. Det hjälper varje individ som använder en iPad och Apple Pencil att få den mest fördelaktiga planeraren för att skapa idéer och spåra dem utan ansträngning.

Den lätta mallen

Som namnet antyder, Den lätta mallen webbplatsen fokuserar på malldesigner och format. De tror på att minimera stress och samtidigt hålla allt organiserat med sina lättanvända mallar. Du kan använda dem på kompatibla anteckningsappar som GoodNotes, Notability och Google Sheets.

Det finns blogginlägg för att förklara komplexiteten i att följa en plan och hur en dedikerad mall kan underlätta metoden. Du kan utforska webbplatsen för att köpa produktivitetsplanerare och ekonomiska spårare att installera på dina Google Sheets📜.

De tillhandahåller några av de mest eleganta designerna av GoodNotes-mallen. Kolla in layouterna för budgetplanering, journalföring och hyperlänkade digitala anteckningsböcker, tillsammans med flera tillägg som omslag, klistermärken för kolumnanteckningar och sidbilagor för bilder. De föredrar inte att ge gratisprodukter, även om du kan ladda ner en demoversion.

Dessa GoodNotes-mallar har flera val av färgkombinationer på omslag och bakgrunder med ljus- och mörklägesaktivering.

Slutsats

GoodNotes-appen är en fantastisk plats att notera uppgifter, idéer, planer, projekt, inköpslistor, finansiella transaktioner💸 och mer. Det ger oberoende från att skriva på tangentbord och ändå organisera den handskrivna informationen med möjligheten att känna igen via OCR.

Appen har få standardmallar, medan installation av en fördesignad mall från en tredjepartswebbplats kan underlätta anteckningsprocessen på ett effektivt sätt. Vi har listat de bästa webbplatsportalerna som erbjuder exklusiva GoodNotes-malldesigner.

Webbplatser som Printsbery, freepik eller Design Bundles säljer många giltiga format för anteckningar och planerare. Det finns sajter som On Planners och Yaayplanners som också erbjuder gratis nedladdningar⬇️. Du kan också granska andra listade webbportaler för olika uppsättningar av GoodNotes-mallar.

Du kan också utforska de bästa strategiska planeringsmallarna.