10 bästa fotoredigeringsappar för att redigera dina foton när du är på språng

Spread the love

Det är inte alltid lätt att ta felfria bilder, även med dina bästa ansträngningar. Men du kan bli av med alla brister med hjälp av fotoredigeringsappar.

Med den utbredda användningen av högupplösta smartphones har mobilfotografering blivit ett vanligt fenomen. Om du gillar att ta bilder med din telefon behöver du inte flytta dem till din dator för redigering. Använd följande fotoredigeringsappar för din mobil och förvandla dem till perfekta bilder.

Fotoredigeringsappar för redigering av foton var som helst

Fotoredigering betyder inte längre att använda tung programvara på din dator eller ta hjälp av fotoredigeringsexperter. Det finns olika mobilappar för fotoredigering som har revolutionerat konceptet med fotoredigering. Nu kan du uppnå proffsiga resultat direkt från din Android-smarttelefon eller iPhone.

Även när du reser eller inte sitter framför din dator kan du enkelt förbättra dina bilder med hjälp av dessa bekväma mobilappar. Oavsett om du behöver skicka ett foto direkt till någon eller lägga upp det på sociala medier, fungerar mobila fotoredigeringsappar som livräddare.

Kolla in den här listan över de bästa fotoredigeringsapparna och ta reda på vilken som är bäst för dina behov.

PhotoDirector 365

PhotoDirector 365 är ett allt-i-ett-fotoredigeringsverktyg där du kan förbättra, stilisera och animera dina bilder och göra collage av dem. Förutom redigeringsverktyg har den också fotoanimeringsverktyg för att ge liv åt dina bilder med hundratals stilar, effekter och mallar.

Med PhotoDirector 365 kan du ta bort alla objekt från ditt foto och lägga tillbaka det om du inte gillar ändringarna. Du kan också ändra bildens bakgrund och himmel i bilderna.

Dess Face Shaper-verktyg gör att du kan göra naturliga och subtila förändringar i ditt ansikte. Andra markerade funktioner i appen inkluderar en magisk borste, vitbalans, oskärpa bild, fotoretusch, selfieredigerare och verktyg för borttagning av röda ögon.

Ladda ner för: Android | iOS

  15 kraftfulla uppmaningar för att höja din ChatGPT-upplevelse

Picsart

Picsart låter dig väcka kreativitet till liv med AI-drivna verktyg för fotoredigering. Du kan använda den för att göra professionella collage, snabbt ta bort bakgrunder, lägga till stiliserade fotofilter och till och med skapa AI-avatarer.

Användare hittar trendiga filter och populära fotoeffekter på denna app för sina bilder. Det finns också Background Eraser och Remove Object-verktyg för att bli av med saker du inte vill ha. Du kan också välja mellan 200+ designerteckensnitt för att lägga till text.

Picsart-appen är också idealisk för att vända och beskära bilder, lägga till och skapa klistermärken, göra bilder suddiga och retuschera selfies med hårfärgsväxlare och sminkklistermärken.

Ladda ner för: Android | iOS

Snapseed

Snapseed är en professionell fotoredigerare från Google som kan användas för att redigera JPG- och RAW-bildfiler. Den har 29 verktyg och filter som du kan använda för att styla med exakt kontroll. Förutom att automatiskt justera färg och exponering, kan den ta fram ytstrukturer i bilder.

Dessutom kan du använda den här appen för att fritt beskära fotot, rotera det 90° eller räta ut dess horisont. Det stöder också att lägga till text i bilden, justera vitbalansen och styra fotots ljusstyrka.

Snapseed har också dubbelexponeringsfunktionen som låter dig blanda två foton efter att du har valt blandningslägen.

Ladda ner för: Android | iOS

Adobe Photoshop kamera

Med Adobe Photoshop Camera-appen kan du lägga till olika filter och effekter redan innan du tar bilden. Den har 100+ estetiska linseffekter och filter för att redigera bilder för sociala medier som Instagram.

Du kan använda Photoshop-effekter i realtid för AI-driven bildredigering och autojustera fotoeffekterna. Den kan till och med ge bäst lämpade rekommendationer om effekter för bästa resultat.

Det finns också många porträttkontrollfunktioner, som Face Distance, Face Light och Face Relighting, för perfekta foton på sociala medier. Det hjälper dig också att undvika förvrängningar i gruppselfies.

Ladda ner för: Android | iOS

Pixlr

Pixlr är en fotoredigeringsapp som erbjuder dig en samling effekter, överlägg och filter. På den här appen kan du göra fotokollage i olika stilar och förhållanden. Den låter dig göra färgjusteringar med ett klick med hjälp av Autofix.

  Fixa Corsair Scimitar sidoknappar som inte fungerar

Det finns också verktyg för färgstänk och fokusoskärpa för bättre färg och effekt. Det tillåter också användare att jämna ut sin hudton, bleka tänder och ta bort röda ögon och fläckar från sina bilder. Dessutom kan Pixlr lägga till text och kanter av din favoritstil till bilderna.

Bildbeskärning, storleksändring, effekter och överlagringar, tonförstärkning, surrealistiska nyanser, lager och justerbar transparens är andra toppfunktioner i den här appen.

Ladda ner för: Android | iOS

Prisma Labs

Med Prisma Labs kan du förbättra din fotokvalitet till många och förvandla den till konst. Dess konstfilterbibliotek har 500+ filter och effekter för bilder. Det finns också en enorm samling av konstnärliga stilar, inklusive prydnad, oskärpa, broderi, etc.

På Prisma Labs har du bildförbättringsverktyg för att förbättra dina foton efter att ha tillämpat konstfilter. Dessa verktyg hjälper dig att justera exponeringen, kontrasten, ljusstyrkan och skärpan för fotografierna. Det finns till och med alternativ för att sudda ut, retuschera och använda hudredigeringsverktyg.

Ladda ner för: Android | iOS

Facetune

Om du älskar att ta selfies kan du använda Facetune för att retuschera dem som använder förstklassiga verktyg. Du kan antingen välja att utföra fotoredigering med en knapptryckning eller använda filter för att förbättra hela fotot eller ramen.

Det finns också alternativ för att exakt tillämpa dina unika redigeringsinställningar genom manuell redigering. Saker som att täcka fläckar, framhäva hår, fräscha upp trötta ögon och applicera smink kan göras sömlöst med den här appen.

För retuschering kan du använda omformningsverktyget för att få dina ögonbryn, läppar och hår att se tjocka och tunna ut. Det låter dig också bleka inte bara dina tänder utan även din klänning eller sneakers.

Ladda ner för: Android | iOS

Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom är en robust foto- och videoredigeringsapp fylld med verktyg och filter för att redigera fantastiska bilder. Dessa lättanvända verktyg låter dig experimentera med kamerafilter, ta bort oönskade föremål från bilderna och finjustera bakgrunden för att snabbt redigera bilderna när du är på språng.

  Hur man aktiverar Ray Tracing i Minecraft

Dess gratis förinställningar och fotofilter stöder snabb redigering, medan dess adaptiva AI-teknik kan rekommendera 200+ förinställningar för fantastiska bilder. Precisionsreglagen i Adobe Photoshop Lightroom kan retuschera inställningar som kontrast, högdagrar, exponering och skuggor.

Dess färgmixer, färggraderingsverktyg, fotoförstärkare och avancerade tagningslägen bidrar till enastående fotoredigering.

Ladda ner för: Android | iOS

Efterljus

Om du letar efter en snabb och enkel fotoredigeringsapp är det dags att prova Afterlight. Den här appen har en enkel design men kraftfulla och snygga verktyg för att ge dig det utseende du vill ha.

Den har 15 unika justeringsverktyg för enkel bildförbättring. Du kan till och med använda dess 27 originalfilter som kan justeras efter dina önskemål.

Afterlight har också ett beskärningsverktyg med 15 förinställningar. Det finns också verktyg för bildrotation, glidning och uträtning, tillsammans med 77 förenklade och justerbara ramar som du kan använda för Instagram-inlägg.

Ladda ner för: Android | iOS

Polarr

Uppgradera estetiken i dina foton med den avancerade AI-drivna appen Polarr. Här kan du redigera färgen på dina foton, lägga till valfria överlägg eller ändra AI-teknik för att ändra vissa objekt.

Den här appen har en stor samling filter från appanvändarna. Du kan enkelt söka efter trendiga filter och använda dem på ditt foto. Dessa filter kan användas för att lägga till AI-objekt (bakgrund, person, djur), retuschera ansiktsformer och göra andra justeringar som ljusa färger, effekter, toner, detaljer och ådring.

Dessutom gör produktivitetsfunktioner som ansiktsdetektering, batchbildexport och AI-objektsegmentering den här appen unik.

Ladda ner för: Android | iOS

Avslutning📱✨

Fotoredigeringsappar ger både proffs och nybörjare mobilfotografer kraft genom att dölja bristerna i deras fotografier och göra bilderna fantastiska. Dessa appar låter dig utföra massor av redigeringar, som färgkorrigering, ljusstyrka och många fler.

Här har vi listat några populära fotoredigeringsappar som du kan installera på dina Android- och iOS-enheter.

Du kanske också vill läsa om bildändringsverktygen för sociala medier.