10 bästa e-postappar för iPhone 2023

Apple är känt för sina produkter, oklanderliga tjänster och applikationer.

När Apple lanserade sin första mobiltelefon 2007 hade den ”Mail”, den förinstallerade e-postappen. Men med tiden öppnade Apple portarna för e-postprogram från tredje part på iPhone. Det finns massor av exceptionella e-postappar tillgängliga på App Store.

Varför vill du ha en dedikerad e-postapp för iPhone?

En dedikerad e-postapp erbjuder flera fördelar, såsom säkerhetskopiering av e-post, skräppostskydd, förebyggande säkerhetsåtgärder, etc. Individer och organisationer kan skilja på åsikten om att installera extra e-postprogram på iPhones för bättre effektivitet.

IPhone har vissa restriktioner och barriärer på grund av säkerhetsskäl; Att ha en pålitlig dedikerad e-postapp från tredje part kommer därför att resultera i bättre produktivitet och anslutning till andra enheter.

E-postappar skyddar dig från oönskade annonser, obemärkt spam och virus. Dessutom kan de spara tid genom att kategorisera och organisera e-postmeddelanden enligt deras betydelse. E-postappar låter dig säkerhetskopiera viktig e-post för att komma åt offline och göra tillgängligheten enklare med och utan en internetanslutning.

En av de stora fördelarna med att använda en dedikerad e-postapp på iPhone är integrationen, som tillåter dataåtkomst över flera plattformar. Du kanske har tvivel om vilken e-postapp du ska använda på din iPhone. Så här är listan över de bästa e-postapparna för iPhone 2023 du bör titta på.

Microsoft Outlook

Microsofts e-post- och kalenderapp för iOS är Outlook. Outlook hjälper till att skicka e-post snabbare än vanliga e-postappar. Den ansluter till Microsoft 365 och möjliggör integration med Outlook för macOS och Windows.

Den funktionsrika appen har en mycket stark community för stöd och hjälp. Dessutom kan Microsoft Outlook organisera din e-post på ett sådant sätt att de viktigaste e-postmeddelandena visas överst.

Den har också en kalenderfunktion och stöder flera kontoinloggningsfunktioner som är praktiska när du vill komma åt hem- och kontors-e-postmeddelanden på en enhet.

Outlook har ett bekant gränssnitt och frekventa uppdateringar gör det till ett pålitligt val. Appen är tillgänglig gratis på App Store och erbjuder även några köp i appen.

Yahoo Mail

Yahoo Mail är en gammal men pålitlig e-postapp som kan användas effektivt på iPhone. Yahoo Mail används för Yahoo Mails, Gmail och Outlook-konton.

Yahoo Mail-appen på iOS har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt med väldigt få knepiga åtgärder eller inställningar. Dessutom låter Yahoo Mail-appen dig markera e-post som viktig, flytta dem till en mapp, söka snabbare och använda filter för bättre tillgänglighet.

Du kan också kategorisera e-postmeddelanden baserat på olika parametrar som sociala uppdateringar, personer, kontor, viktiga e-postmeddelanden, etc.

Appen är tillgänglig gratis på App Store med köp i appen. Även om Yahoo Mail har haft vissa säkerhetsproblem tidigare med frekventa uppdateringar och kundsupport, kan du lita på din e-postsekretess med Yahoo mail.

Edison Mail

Edison Mail är en mycket användbar app eftersom den stöder Exchange och IMAP. Edison stöder alla större e-posttjänster som Gmail, Yahoo, Outlook och mer.

Den har många avancerade funktioner som en enkel funktion för att avsluta prenumerationen, lyhördhet vid synkronisering, blockering av oönskade avsändare och ett flytande användargränssnitt.

Dessutom organiserar Edison Mail dem effektivt när den upptäcker relevant information i dina e-postmeddelanden. Spårning av räkningar, hantering av resplaner, återbetalningsstatus, orderinformation etc. kan enkelt hanteras i Edison Mail-appen.

Appen är tillgänglig gratis på App Store och ger några köp i appen. Nu kan du ha mer kontroll över dina e-postmeddelanden med svepfunktioner. Den erbjuder också ett flerspråkigt användargränssnitt och responsiv design för en bättre användarupplevelse.

Proton Mail

Proton Mail-appen är från Schweiz och erbjuder hög säkerhet genom kryptering. Med miljontals användare över hela världen och toppmoderna säkerhetsfunktioner är Proton Mail ett elit-postappalternativ för dina iPhones.

Skaparna av Proton Mail erbjuder garanterad integritet genom end-to-end-kryptering som skyddar dina e-postmeddelanden från spam, nätfiske och spioneri. Appen är gratis och finns på App Store. Inköpen i appen inkluderar Mail Plus, Proton Unlimited för $59,99 respektive $149,99.

Proton Mail har en egen etikettfunktion för att hjälpa dig att bättre optimera e-postutrymmet. Dessutom, med flera layouter och teman, ger den också en levande och förbättrad användarupplevelse.

Kortkommandon, kortare domänadresser och snabba filter gör Proton Mail till en e-postapp som du måste ha på dina iPhones.

Flygpost

Airmail är en allt-i-ett typ av e-postapp som finns tillgänglig på App Store. Det är gratis och du kan enkelt konvertera dina e-postmeddelanden till att göra-objekt, organisera dem och lägga till dem i kalendern.

En av de framträdande funktionerna i Airmail är att schemalägga e-postleverans med IMAP, Exchange, Gmail och POP. Du kan även snooze e-postmeddelanden, ångra skicka e-postmeddelanden, hantera kontakter, blockera avsändare, etc. Airmail erbjuder att skicka bilagor från molnlagring och komplett källkod.

Airmail har också anmärkningsvärda funktioner som snabba dokumentförhandsgranskningar, högkvalitativ PDF-produktion, 3D-touch och inbyggd anslutning med andra applikationer och tjänster för ett friktionsfritt arbetsflöde.

Det finns två sätt att prenumerera på Airmail Pro: $4,99 för en månad med en gratis provperiod och $19,99 för ett år som förnyas årligen.

Spark Mail

Att hantera e-post kan vara tidskrävande; därför krävs en e-postapp som kan hjälpa dig att hantera inkorgen. Spark Mail är en av dessa problemlösningsappar.

Användargränssnittet liknar Gmail och Outlook, och det har även en smart inkorgsfunktion som filtrerar inkommande e-post och kategoriserar dem automatiskt.

Integreringsfunktionen gör den mer pålitlig och användbar. Du kan enkelt integrera Spark Mail med Dropbox, Google Drive, Evernote, OneDrive och många fler. Spark Mail kan också snooze och fästa din e-post baserat på dess betydelse. Det ultraanpassningsbara gränssnittet erbjuder widgettillägg, temaändring, svepgest, etc.

Spark Mail har en kompatibel Apple Watch-app som gör att du kan svara på meddelanden och samtal. Spark Mail är tillgänglig gratis på App Store och erbjuder även flera köp i appen.

Newton Mail

Newton Mail är känt för sin snabbhet och hjälper team och proffs att komma åt sina e-postmeddelanden mer bekvämt och snabbare. Med hjälp av ett minimalt gränssnitt har Newton Mail minskat komplexiteten till en hög nivå.

Det kan också enkelt integreras med iCloud, Exchange, Yahoo, Gmail, Outlook, Google Apps, IMAP och Office 365. Det minimalistiska gränssnittet hjälper dig att organisera de viktigaste e-postmeddelandena.

Appen är tillgänglig gratis på App Store, men köpet i appen (Newton-prenumeration) kommer att kosta $49,99. Med stöd för mer än 20 språk är Newton Mail ett bra val för företag och team över hela världen.

Newton Mail täcker alla plattformar, vilket gör det till en perfekt e-postapp med kraftfulla funktioner. Funktioner som läskvitton, sammanfattning, städa inkorgen, skicka senare, snooze, e-postdelning, temaväxlare, etc., är effektiva.

Canary Mail

Canary Mail har utnyttjat artificiell intelligens för att förbättra prestanda, säkerhet, batterioptimering och för att minska bandbredden.

Canary Mail är gratis på iOS App Store och erbjuder vissa köp i appen för $9,99 till $59,99. Appen kommer med en PGP (Pretty Good Privacy) säkerhetsfunktion och ett berikat användargränssnitt.

Det finns flera berikade funktioner som snooze, smart hantering av massutskick, smart inkorg, lässpårning och optimering för iOS. Dessutom ger en enkel språksökning efter e-postmeddelanden, kontakter och bilagor dig tillgång till e-post.

Du kan filtrera dina lästa/olästa meddelanden genom att klicka på en knapp. Du kan också spara olika signaturer för varje e-postkonto, skapa e-postmallar och kryptera din kommunikation utan ansträngning. E-postappen integreras också med Gmail, Office 365, Yahoo, iCloud och FastMail med IMAP-stöd.

HEJ E-post

HEY Email är en e-postapp som använder industristandarden TLS (Transport Layer Security)-kryptering samtidigt som den skickar e-post till mottagare.

Via HEY-webbplatsen och applikationsbutiken för macOS, Windows, Linux, Android och iOS kan användare komma åt tjänsterna. Du kan också granska dina e-postmeddelanden, vilket gör att du kan begränsa oönskade e-postavsändare.

Dessutom kan HEY Email öppna flera e-postmeddelanden samtidigt. Allt du behöver göra är att scrolla ner som ett nyhetsflöde. Lägg till personliga anteckningar och filer i valfri e-posttråd och förvara all information relaterad till e-postmeddelandena på ett ställe.

Organisationsavdelningar som support eller säljteam, där många arbetare hanterar e-postmeddelanden adresserade till en enda adress, kan använda HEYs tillägg för att skicka e-postmeddelanden på en gång. Svaren är tillgängliga för hela teamet. Du kan ladda ner appen från App Store.

Gmail

Gmail ger en av de bästa e-postupplevelserna till olika enheter. Stöd för flera konton, aviseringar i realtid, robust säkerhet, automatisk sortering, schemalagd sändning och temaanpassning är några fördelar med Gmail som en iPhone-användare kan dra nytta av.

Till skillnad från iOS-design har Gmail ett eget användarvänligt och lättförståeligt gränssnitt. Det är möjligt att hantera olika konton via Gmail, men det ger inte en enkel och smidig upplevelse på Apple-enheter. Gmail-appen fungerar mer effektivt med Gmail och andra Google-tjänster.

Gmail-appen finns på över 50 språk och är gratis på App Store. Du kan ha några köp i appen som utrymme genom att betala $1,99-$29,99. Du kan få saker att hända i Gmail-appen med Siri.

Slutord

Varje e-postapp som nämns här har sina för- och nackdelar. Det är ditt val att välja den mest effektiva appen som uppfyller dina personliga eller affärsbehov.

Vissa människor kommer att leta efter den säkraste e-postappen, vissa kommer att leta efter appen med mest anpassning, och vissa kanske vill ha enkel åtkomst. Användningen och priset är de två avgörande faktorerna som avgör vilken app som är bäst för dig.

Därefter kan du kolla in appar för att rensa din e-postinkorg.