10 bästa bärbara skrivare du kan använda [2023]

En lista över de bästa bärbara skrivarna för att lösa dina snabba utskriftsbehov!

Du kan behöva ett tryck🖨️ när som helst. Det är därför du bör ha en av dessa bästa bärbara skrivare vid din sida för bekvämlighet.

Möjligheten att skriva ut papper, bilder och kvitton utan att vara fysiskt ansluten till en skrivare förbättras genom att välja de bästa bärbara skrivarna. Dessa är ganska anpassningsbara enheter som du kan ta med dig överallt på grund av deras lätta och kompakta design.

Här är några av mina favoriter😍 när det kommer till snygga tryck såväl som portabilitet.

Varför vi älskar bärbara skrivare

Jag måste hålla med om att bärbara skrivare är ett tekniskt under och har blivit en viktig del av både mitt personliga och professionella liv. Dessa lätta, bärbara prylar har totalt förändrat hur jag arbetar och underhåller organisationen.

Bekvämlighet är en av de mest imponerande aspekterna av bärbara skrivare. De är bekväma eftersom de kan passa i en handväska eller ryggsäck. Jag behöver inte en vanlig, stor skrivare eftersom jag kan skriva ut dokument direkt var jag än är – på ett kafé, ett arbetsområde eller på en kunds kontor.

Dessutom är det utmärkt hur mångsidiga bärbara skrivare är. De har trådlösa anslutningar till olika prylar, inklusive surfplattor, datorer och mobiltelefoner, så att jag kan skriva ut var som helst, när som helst.

Möjligheten att snabbt dela papperskopior av dokument med kunder eller kollegor har förändrat spelet för mig i affärsmöten. När allt kommer omkring behöver du inte alltid utskriftshanteringslösningar, eftersom de flesta företag inte skriver ut i bulk.

Förutom deras anslutningsmöjligheter och användarvänlighet producerar dessa skrivare utskrifter av anmärkningsvärd kvalitet. De har hjälpt mig med allt, från avgörande kontrakt till färgglada bilder, och varje gång har resultatet varit skarpt och tydligt.

Min arbetsprocess har förändrats totalt och bärbara skrivare har avsevärt förenklat mitt liv när jag är på språng. Deras ringa storlek, anslutningsmöjligheter och utmärkta resultat har gjort dem till ett oumbärligt verktyg för en upptagen proffs som jag själv.

Fördelar med en bärbar skrivare framför en traditionell skrivare

Bärbara skrivare har blivit banbrytande verktyg med flera fördelar över konventionella skrivare i den nuvarande digitala eran.

 • De gör det möjligt att exakt och individuellt anpassa konstruktionen av tredimensionella objekt. Det är omöjligt att skriva ut på denna detaljnivå med konventionella metoder.
 • Dessutom tillåter mångsidigheten hos bärbara skrivare att producera ett enormt utbud av produkter, såsom intrikata prototyper, praktiska delar och till och med utsökta skulpturer. Deras förmåga att tillverka komplexa delar med minimalt avfall har tillämpningar inom olika sektorer, inklusive sjukvård, fordon och flyg.
 • Att ha förmågan att repetera snabbt är en annan betydande fördel. I motsats till traditionell produktion, som ofta kräver dyra formar och långa ledtider, tillåter 3D-utskrift designers att testa prototyper snabbt och billigt samtidigt som de gör snabba ändringar.
 • Eftersom dessa skrivare bara använder det material som krävs för att producera föremålet betalar de vanligtvis mindre avfall och har en lägre miljöpåverkan.

Hur fungerar dessa bärbara skrivare?

Det fungerar genom att kombinera banbrytande teknik med konventionella trycktekniker. Så här fungerar det:

 • Strömförsörjning: Uppladdningsbara batterier, nätadaptrar eller USB-anslutningar kan driva bärbara skrivare, vilket gör dem användbara nästan överallt.
 • Ingång: För att komma igång, använd trådbundna eller trådlösa anslutningar, inklusive USB, Bluetooth eller Wi-Fi, för att länka den bärbara skrivaren till din dator eller mobila enhet. Via en specifik app eller enhetens inbyggda gränssnitt väljer du den fil eller bild du vill skriva ut.
 • Bearbetning av data: Skrivarens interna processor bearbetar sedan den digitala filen, vilket gör den till ett utskriftsfärdigt format. Den korrekta avbildningen av färger, grafik och text optimerar data för utskriftsprocessen.
 • Utskriftssystem: De flesta bärbara skrivare använder termisk eller bläckstråleutskriftsteknik. Medan termiska skrivare använder värme för att överföra bläck från ett band till papper, sprutar bläckstråleskrivare små droppar bläck på papperet för att skapa bilden.
 • Papper: Skrivarens utskriftsmekanism matar det valda papperet eller etikettarket. Skrivarens parametrar avgör vilken typ av papper som ska användas.
 • Utmatning: Bläcket appliceras för att skapa önskad bild eller text när papperet passerar genom skrivaren. Den utskrivna sidan glider sedan ut ur utmatningsfacket på skrivaren.

Nedan är en lista över några av de bästa bärbara skrivarna som du kan använda var som helst på språng. Dessa kommer att göra ditt arbete enkelt på varje punkt, oavsett om det gäller utskrift av dokument eller fraktetiketter.

JADENS bärbara skrivare trådlösa

JADENS Portable Printer är en multifunktionell, bärbar trådlös utskriftslösning perfekt för användning på språng. Denna användbara enhet passar olika uppgifter eftersom den kan skriva ut dokument i storlekar upp till 8,5 tum x 11 tum i US Letter-format.

Den ansluts enkelt till iOS, Android och bärbara datorer via Bluetooth, vilket erbjuder kunderna perfekt kompatibilitet och bekvämlighet i olika miljöer, inklusive kontoret, hemmet och skolan.

Fördelar

 • JADENS-skrivaren är idealisk för resor och mobila utskriftsbehov eftersom den är mycket lätt och bärbar.
 • Dess Bluetooth-anslutning säkerställer en skräpfri arbetsyta genom att eliminera behovet av fula sladdar.
 • Dess termiska tryckteknik sparar tid och pengar genom att du aldrig behöver oroa dig för att få slut på bläck.
 • Skrivaren erbjuder den mångsidighet som behövs för olika utskriftsjobb genom att stödja flera enhetstyper.

Nackdelar

 • Den skriver ut i första hand i svartvitt; därför kan människor som behöver färgglada tryck tycka att det är olämpligt.
 • Utskriftshastigheten kanske inte är lika snabb som vissa större kontorsskrivare, trots att de är effektiva.

Om du letar efter användning på språng som får jobbet gjort, har jag upptäckt att du definitivt kan lita på denna bärbara skrivare.

Aixiqee bärbar trådlös skrivare

Aixiqee Portable Wireless Printer är designad för arbete och resor och är en multifunktionell och praktisk termisk Bluetooth-skrivare. Den här lilla skrivaren är lämplig för flera användningsområden eftersom den kan hantera olika pappersstorlekar, inklusive 8,5 tum x 11 tum US Letter, Legal, A4 och A5 termiskt papper.

Fördelar

 • Den är anpassningsbar och lämplig för både personlig och affärsmässig användning på grund av dess förmåga att hantera en rad olika pappersstorlekar och -typer.
 • Eftersom bläck inte behövs är skrivaren kostnadseffektiv och kräver inget underhåll. Det skapar också skarpa, tydliga utskrifter.
 • Dessutom kan du konfigurera enhetens automatiska avstängningstid för att spara så mycket ström som möjligt för dig själv.

Nackdelar

 • Även om den skriver ut med bra kvalitet, är utskriftshastigheten kanske inte lika hög som för större, icke-bärbara skrivare.

På grund av dess förmåga att skriva ut olika pappersstorlekar är denna bärbara skrivare mycket föredragen.

IOOIOO Peripage bärbar bläckfri trådlös skrivare

Med den smarta och bärbara IOOIOO Peripage Portable Inkless Wireless Printer kan användare skriva ut anteckningar, etiketter och bilder medan de är på resande fot. Denna bärbara skrivare är en värdefull följeslagare för människor som uppskattar kreativitet och bekvämlighet.

Fördelar

 • Med ett batteri är den trådlös och Bluetooth-aktiverad.
 • Eftersom skrivaren använder termisk teknik behövs inte stökiga bläckpatroner. Att få slut på bläck kommer inte att vara ett problem för dig.
 • Det är inte bara lämpligt för utskrift på letter- eller A4-papper, utan det kan också användas för att skapa fraktetiketter eller produktklistermärken med klister.

Nackdelar

 • Eftersom Peripage-utskrifter vanligtvis är små, kanske de inte är lämpliga för fotoutskrifter av hög kvalitet eller omfattande papper.

Du kan skriva ut direkt från en PC med en USB-sladd eller från din telefon med Bluetooth. Dessutom kan du även skriva ut från andra iOS-enheter.

Phomemo Portable Compact Printer

Med sin trådlösa design och lilla storlek är Phomemo Portable Compact Printer en utmärkt resesällskap för alla som behöver skriva ut dokument när du är på språng. Det är ett nyligen tillägg till Phomemo-arsenalen och är anmärkningsvärt för sin förmåga att skriva ut på papper som har storleken som ett US Letter.

Fördelar

 • M08F-Letter Printer skriver ut tydligt och skarpt trots sin kompakta storlek.
 • Phomemo-appen förenklar utskrift från din iPhone, iPad eller Android-enhet.
 • Det är ett mycket flexibelt verktyg att använda eftersom det har stark kompatibilitet och kan skriva ut ord, grafik och PDF-filer, så flytta över print-on-demand-företag!

Nackdelar

 • Även om den kan skriva ut på papper i US Letter-storlek, kan skrivaren inte hantera större pappersstorlekar, vilket begränsar användningen i vissa situationer.

Dessutom är skrivaren anpassningsbar och lämplig för olika användare eftersom den kan ansluta via Bluetooth till iOS- och Android-enheter.

POOLITECHxHPRT bärbar skrivare

POOOLITECHxHPRT:s trådlösa Bluetooth-anslutning för bärbar skrivare är revolutionerande för alla som letar efter mobil utskrift som är bekväm. Denna lilla, bläckfria mobila skrivare är ett flexibelt alternativ för hemmet, på jobbet eller till och med i bilen eftersom den fungerar sömlöst med smartphones och datorer.

Fördelar

 • Dess kompakta och lätta design, som passar snyggt i en resväska eller till och med ett handskfack, gör den till den perfekta resesällskapet.
 • Tar bort risken för bläckspill och sparar pengar och ansträngning genom att inte kräva inköp av bläck eller färgband.
 • Den kompakta skrivaren är kompatibel med Type-C-anslutningar för bärbara datorer och PC och Bluetooth för iPhone, iPad och Android-telefoner.

Nackdelar

 • Även om den är bärbar, rekommenderas att bära en laddare för längre utskriftssessioner eftersom batteritiden kan vara ett problem.
 • På grund av dess kompakta storlek kan skrivaren bara hålla en viss mängd papper, vilket kräver mer frekvent omladdning.

Om du behöver några kopior när du är på språng kan du definitivt lita på den här bärbara skrivaren för att få ditt arbete gjort.

Betife bärbara skrivare trådlösa

Betife Portable Printer M08F är en bekväm resesällskap för dig som vill ha bärbara utskriftslösningar. Med sin förmåga att hantera papper i US Letter-storlek (8,5 tum x 11 tum) är denna trådlösa Bluetooth-skrivare lämplig för ett brett utbud av personliga och affärsmässiga uppgifter.

Den här skrivarens bläckfria termiska utskriftsteknik, som undanröjer besväret med att bära runt bläckpatroner, är en av dess bästa fördelar.

Fördelar

 • Utskriftshastigheten är ganska bra, vilket innebär att dina dokument kommer att vara tillgängliga när du behöver dem.
 • Bluetooth-anslutning gör det enkelt att skriva ut från bärbara datorer, surfplattor och smartphones, vilket ger det ett flexibelt alternativ för en mängd olika enheter.
 • Betife M08F är den perfekta enheten för människor som ständigt är på språng på grund av sin lätta och lilla design.
 • Lämplig med de flesta laddare, inklusive bärbara datorer, bilar, powerbanks och nätadapterladdare.

Nackdelar

 • Även om den kan använda papper i US Letter-storlek, kanske den inte hanterar större dokumentstorlekar.
 • Färgutskrift rekommenderas inte för denna monokroma skrivare.

Den här skrivaren kan användas med bärbara datorer och Android- och iOS-enheter, vilket ger konsumenterna olika anslutningsmöjligheter.

HPRT bärbar skrivare Bluetooth-anslutning

En förbättrad modell, HPRT Portable Printer, överbryggar klyftan mellan digitala och fysiska dokument med en trådlös, bärbar utskriftslösning. Den kopplas enkelt ihop via trådlös Bluetooth med dina Windows-, Mac-, Android- och iPhone-enheter, vilket gör att du kan skriva ut när du är på resande fot.

Fördelar

 • Den är enkel att transportera och skriva ut från vilken plats som helst på grund av dess ringa storlek och trådlösa anslutning.
 • En upplösning på 300 DPI möjliggör skarp filutskrift.
 • Ditt arbetsflöde kan strömlinjeformas genom att enkelt redigera och skriva ut dokument med HPRT-appen.
 • Den stöder ett brett utbud av pappersstorlekar och enheter som uppfyller olika utskriftskrav.

Nackdelar

 • På grund av dess blygsamma utskriftshastighet kanske den inte är lämplig för frekvent användning för utskrift av stora mängder dokument.

Att få lite utskriftsarbete för vissa brådskande dokument är en bris med hjälp av HPRT Portable Printer.

HPRT trådlösa bärbara skrivare

Under hela sin produktlivslängd är HPRT Wireless MT810 bärbara skrivare enklare att använda än standardskrivare och kräver inget kol, färgband eller bläck. De är också mycket mindre än A4-papper. Du kan också enkelt lägga den här bärbara skrivaren i din väska eller ryggsäck.

Fördelar

 • Den bärbara skrivaren fungerar med telefoner som kör iOS och Android och bärbara datorer som kör Windows och macOS (när den är ansluten via USB-anslutningar).
 • Det inbyggda 2500mAh uppladdningsbara batteriet håller länge och passar alla dina behov.
 • Du kan också skriva ut långa banderoller och små anteckningar på rullpapperet. Det är inte ens nödvändigt att ha med sig extra tryckpapper.

Nackdelar

 • Eftersom det är en gråskaleskrivare är färgutskrift inte möjligt.

Det bästa med denna bärbara skrivare är möjligheten att skriva ut 400+ papperslappar på en laddning på grund av dess långa batteritid.

Zoolion bärbar termisk skrivare

För daglig användning och resor är M08F-modellen av Zoolion Portable Thermal Printer en trådlös multifunktionsskrivare. Denna lilla bläckfria skrivare är idealisk för en mängd olika användningsområden i både hem- och kontorsmiljöer eftersom den kan skriva ut på termiskt papper som är 8,5 tum x 11 tum US Letter.

Fördelar

 • På grund av sin extrema bärbarhet är Zoolion M08F ett utmärkt alternativ för proffs och resenärer som ständigt är på resande fot.
 • Den kan skriva ut dokument, anteckningar, etiketter och till och med underhållande projekt som värmetatueringar eftersom den stöder papper i US Letter-storlek.
 • Genom att använda termiskt papper istället för bläck eller toner sparar skrivaren pengar och kräver mindre underhåll.

Nackdelar

 • Den använder termiskt papper, som kanske inte är lika tillgängligt som vanligt skrivarpapper och kan resultera i dyrare förbrukningsmaterial.

Jämfört med traditionella skrivare kan du förvänta dig att spara en hel del pengar med hjälp av denna bläckfria skrivare.

Bärbar termisk skrivare trådlös resa

De kompakta och lätta M08F-Letter bärbara skrivarna är idealiska för användning på språng. Du kan snabbt använda den här kompakta, bärbara skrivaren i vilken bil som helst eller i en liten arbetsyta, och den får plats i din portfölj eller datorväska.

Jämfört med konventionella skrivare är den mobila skrivaren M08F-Letter 80 % mindre och väger endast 1,57 lbs.

Fördelar

 • Den använder den senaste trådlösa Bluetooth-anslutningstekniken, vilket gör att du kan ansluta skrivaren var som helst och när som helst med din smartphone.
 • Har ett inbyggt 1200mAh uppladdningsbart batteri, som, när det är fulladdat, kan skriva ut upp till 140 ark termiskt papper i Letter-storlek, för att tillfredsställa dina arbetsplatsbehov.
 • Det är väldigt enkelt att installera den här bärbara skrivaren. Skaffa bara appen på din enhet för att skriva ut dina papper.

Nackdelar

 • Det kan visa sig vara ett dyrt alternativ jämfört med sina andra motsvarigheter.

Även om det är ett dyrt alternativ, gör det lätt att skriva ut direkt via appen det till ett värdigt val.

Slutsats

Några saker att tänka på när du letar efter de bästa bärbara skrivarna är storlek, anslutningsmöjligheter, utskriftskvalitet och batteritid. Välj en design som bäst uppfyller dina krav på liten, lätt rörlighet. Kompatibilitet med flera enheter, trådlös anslutning och justerbara utskriftsalternativ är ytterligare krav.

Välj en modell som balanserar utskriftskvalitet och portabilitet för att möta dina specifika krav när du är på resande fot. I slutändan är pålitlighet och enkelhet vad du bör leta efter i en bärbar skrivare för dina mobila utskriftsbehov.

Jag har upptäckt att ovanstående skrivare uppfyller kraven för utskrift på språng och inte är för skrymmande för att vara jobbigt att bära med sig. Så välj ditt val, de är alla bäst!

Nästa steg, vill du skriva ut foton när du är på språng? Prova dessa bästa bärbara fotoskrivare istället!