10 bästa Apple Watch Golf-appar för bättre data och analys [2023]

Använder du din Apple Watch till fullo som en golfälskare? Om inte, behöver du dessa appar just nu.

Tekniken har hela tiden förbättrats. Den ger dig de bästa möjliga upplevelserna direkt i handen genom telefoner och smartklockor. Samma faktor kan märkas i golfares liv, särskilt de som använder Apple Watch.

Golfappsutvecklarna har alltid varit med i ett oanmäld lopp i denna konkurrensutsatta era. Följaktligen behöver användare hjälp med att hitta den bästa golfappen bland regelbundna nya uppdateringar och applanseringar. Därför har jag valt ut de bästa golfapparna för imponerande data och analyser via din Apple Watch för att rädda dig.

Hur kan golfare få ut det mesta av sin Apple Watch?

Apple Watch är en fantastisk enhet och erbjuder många funktioner för golfare.

Genom att använda de bästa golfapparna för Apple Watch kan du enkelt göra den här tekniska enheten till ett alternativ till några av de bästa golf GPS-enheterna. Från att spåra dina steg till att hålla ett öga på din övergripande prestanda, dessa appar förbättrar användbarheten av din enhet och hjälper dig att fokusera på ditt spel mer.

Hur fungerar en golfapp på Apple Watch?

Du kan få ut det mesta av din Apple Watch genom att lägga till eller installera golfappar som golfspelare. Men nu kommer frågan: hur fungerar en golfapp på Apple Watch?

Dessa appar utnyttjar enheten fullt ut och ger dig data och analyser av din prestation på kursen i olika aspekter. Flera golfappar använder AI för att hålla räkningen och ge dig korrekt data.

Golfapparnas funktion och prestanda går bra med Apple Watch. Apple Watch ger enkel åtkomst till appar för att utföra olika uppgifter som att detektera din sving, automatisk skottdetektering, spåra GPS, poängsättning och mer.

Nyckelfunktioner du måste tänka på innan du väljer den bästa golfappen för Apple Watch

Att plocka upp en app från flera alternativ är en utmanande kamp. Men du kan fortfarande kategorisera appen och ladda ner den lämpliga genom att kolla in de primära funktionerna du vill ha. Är du fortfarande förvirrad? Låt mig hjälpa dig. Här är några viktiga funktioner du måste tänka på innan du väljer den bästa golfappen

  • Pris – Vi vet att App-butiker är fyllda med två grundläggande typer av appar, som är betalda och gratis. Så det är viktigt att kontrollera appens pris och se om dess funktioner motiverar priset.
  • Hårdvarustöd – Eftersom vi pratar om golfappar för Apple Watch är det alltid klokt att kontrollera enhetsstödet för applikationen innan du tar ett stort steg. Du kan koppla ihop din bärbara dator eller GPS med appen.
  • Data- och batterianvändning – Batteri- och dataanvändning är viktiga faktorer som du måste kontrollera innan du väljer en app. Apparna som tuggar i sig mycket av din data och ditt batteri kan försätta dig i en svår situation. Följaktligen är det bättre att kontrollera hur mycket data och batteri en app använder innan du laddar ner.

Det finns många golfappar i appbutiken. Så det kan vara svårt att bestämma den bästa för dina behov. Däremot har jag en uppsättning av några bästa golfappar som du kan lita på för din Apple Watch.

18 Fåglar

18Birdies är en populär gratis Golf GPS-app som kan hjälpa dig att förbättra ditt golfspel med lätthet. Appen kommer med flera funktioner som inte bara gör appen tillförlitlig utan också rolig.

18Birdies kan spåra din poäng och erbjuda spännande nya sidospel och statistik. Dessutom, om du letar efter ärlig feedback på dina gungor och för att förbättra ditt spel, behöver du den här appen. 18Birdies har en AI-coach, där du måste ladda upp en video av din sving för att få omedelbar feedback och tips för att förbättra dina svingfel.

Nyckelfunktionerna i gratisversionsappen inkluderar GPS-avståndsmätare, statistik och rundahistorik, automatisk hålbyte, sidospel som Skins, Wolf, Dots och poäng gratis. 18Birdies erbjuder även en premiumversion med ytterligare funktioner. Ytterligare funktioner inkluderar Caddy, Skottspårning, Blind Shot Compass, Live väderkarta och mer.

App Store – Apple Watch

Tag Heuer

Endast en golfare kan förstå den andra golfarens behov och krav. Med detta i åtanke har ett team av golfälskare utvecklat en spännande app för att hjälpa sig själva och dussintals människor gillar dem. Tag Heuer är ett ultimat verktyg byggt av golfare för att ta ditt spel till nästa nivå.

Tag Heuer Golf är till hjälp för människor över hela världen eftersom denna app tillhandahåller exklusiva 3D-kartor över mer än 39 000 golfbanor över hela världen. Förutom detta kan appen också hjälpa dig att mäta ditt golfslag, visa dina poäng, spåra din hälsa och mer.

Eftersom du är en Apple Watch-applikation kan du få interaktiva 2D-banor kartlagda på din handled, klubbrekommendationer och mer. Dessutom kan du också spara poäng för upp till fyra spelare i denna app. Som ett resultat kan du kolla statistik och njuta av spel med konkurrenskraftig energi.

App Store – Apple Watch

Hål 19

Hobbyn eller kärleken till golf kan bli dyr om du köper avståndsmätare eller andra dyra enheter eller appar. Men Hole19 kan skapa ett perfekt och korrekt alternativ utan kostnad. Hole19 erbjuder flera funktioner som kan hålla dig upphetsad och spårad genom hela spelet.

Hole19 erbjuder mer än 43 000 golfbanor från 21 länder runt om i världen. GPS-avståndsmätaren mäter skottavstånd med exakta siffror överallt på banan. Utöver detta innehåller appen även en digital resultattavla för att spara ditt golfslag.

Hole19 kan också hjälpa dig att förbättra ditt spel. Hole19 låter dig hitta flera nya banor med betyg för en bättre upplevelse. Förutom dessa primära funktioner kan Hole19 fortfarande sticka ut från liknande appar på grund av dess unika koncept med månatliga utmaningar. Spelare kan delta i olika utmaningar i den här funktionen och vinna priser och belöningar.

App Store – Apple Watch

GolfNu

Förutom att hitta en golfbana är den andra stora utmaningen att få de bästa erbjudandena på starttider. Det är där GolfNow underlättar golfares arbete. GolfNow är en av de mest pålitliga apparna, med över 3 miljoner användare.

GolfNow är en powerpack golfapp med alla nödvändiga och ytterligare funktioner. Appen har gratis GPS och golfavståndsmätare, poängtagning och spelanalys. Dessa funktioner sänker inte bara din börda utan hjälper dig också att förbättra ditt spel genom detaljerad analys.

GolfNow är dock främst populärt bland användare på grund av bokning av starttider och erbjudanden. Appen låter användarna boka starttider på en bråkdel av tiden utan att ringa eller vänta. Dessutom hjälper recensioner från faktiska golfare användarna att fatta kloka beslut.

App Store – Apple Watch

Swingu

Detta är en av de mest pålitliga GPS-avståndsmätarna, med mer än 6 miljoner användare runt om i världen. Swingu är en gratis topppresterande, batterieffektiv golfapp i appbutiken.

Swingu-appen kommer med olika pålitliga och unika funktioner. Förutom en exakt GPS-avståndsmätare erbjuder appen ett digitalt styrkort som spårar dina poäng, puttningar och automatiska framsteg hål till hål.

Dessutom är Swingu en effektiv app för både avancerade och nybörjare. Denna app ger dagliga golfinstruktionstips, spårar dina kalorier, steg och mer. Appen innehåller mer än 13 000 banor, hålinsikter och statistik. Vill du ha en gratis och pålitlig golfapp kan du välja Swingu utan bekymmer.

App Store – Apple Watch

GolfShot

Golfshot är en perfekt app som hjälper dig att spåra dina skott utan extra hårt arbete. Appen spårar automatiskt varje slag med din Apple Watch för att få exakt avstånd per klubba, automatiserad statistik och mer.

Golfshot erbjuder en omfattande och robust uppsättning GPS-funktioner. Följaktligen får du den bästa golfupplevelsen samtidigt som du hanterar ditt spel på ett ställe. Denna app ger realtidsdistanser på mer än 45 000 banor över hela världen och detaljerad statistik, poäng och skottspårning.

Förutom dessa primära funktioner är den andra bästa funktionen i denna app Siri. Användaren kan aktivera Siri genom denna app för att få realtidsavståndet till green och njuta av spelet på fri hand. Dessutom kan du också dela dina poäng och skicka starttider till dina vänner via Golfshot.

App Store – Apple Watch

TheGrint

Om du letar efter en golfapp för Handikapp har jag läst dina tankar. Den här är en ledande och populär golfapp för handikapp, GPS och poängsättning. TheGrint är det enda verktyget varje golfare måste ha på grund av dess mångsidighet och funktioner.

Appens nyckelfunktioner inkluderar skottspårning och distansberäkning, poängspårning och mer. Du kan också länka ditt GHIN# och hantera dina poäng från den här appen direkt till USGA-servrarna.

TheGrint-appen låter dig gå med i communityn i appen och få kontakt med andra golfare. Ni kan se varandras statistik och resultat, ladda upp golfbilder och mer. TheGrint är en utmärkt app om du älskar att få kontakt med nya människor och upplevelser.

App Store – Apple Watch

GolfLogix

Om du är en allvarlig golfälskare som är villig att spendera på en app med avancerade funktioner, kan GolfLogix passa dina krav. GolfLogix är en Golf GPS som mer än en miljon människor litar på under de senaste 22 åren.

GolfLogix har ständigt förbättrats med teknikens utveckling. Som ett resultat har den olika färdiga funktioner. Ett av de bästa exemplen på en sådan funktion är 3D-överflygningar och 3D-banakartor. Appen erbjuder 3D-överflygningar av varje hål med hjälp av ditt personliga klubbavstånd.

Dessutom låter appen dig spåra poängkort för 4 spelare, få statistik på pro-nivå, göra handikappspårning och mer. Du kan också få rabatterade starttider genom denna app. GolfLogix är en betalapp, men du kan njuta av två gratisrundor för att bekanta dig med.

App Store – Apple Watch

V1 spel

Att hyra en tränare eller spela golf ensam kan vara ganska dyrt och tråkigt. Därför kan du få en ganska prisvärd partner på din Apple Watch som heter V1 Game. Den här appen har en virtuell Caddy som ger dig längd och rekommenderar klubbor baserat på din prestationshistorik.

Den virtuella tränaren för denna app analyserar din golfprestanda och hjälper dig att förbättra ditt spel i snabb hastighet. V1 Game erbjuder flera avancerade funktioner, inklusive automatisk skottdetektering, spårresultat, avancerad analys, lättförståelig infografik och mer.

V1 Game är en betalapp som erbjuder exakt GPS-avstånd på mer än 40 000 golfbanor, banslag, puttar, straffar, etc. Utöver detta kan du också ansluta och dela din prestationshistorik med dina vänner och instruktörer genom denna app.

App Store – Apple Watch

Golf Pad

Golf Pad är en av de mest exakta och snabba golfapparna. Den erbjuder ett lättanvänt gränssnitt och använder det minsta batteriet på din enhet. Denna app har en GPS-avståndsmätare, styrkort och skottspårare.

Precis som andra betalappar är Golf Pad GPS gratis med de mest avancerade funktionerna. Denna app låter dig spåra poäng för upp till 4 golfare, tillhandahåller flygkartor med överflygningar och mer. Även om Golf Pad GPS är en gratis app, kan du fortfarande välja en premiumversion för fler funktioner.

Förutom detaljerad statistik och prestationshistorik har appen också en extra funktion av en topplista. Med den här funktionen kan spelaren spela med vänner och se liveresultat på sin Apple Watch. Den här funktionen förenklar poängspårningsproceduren och gör spelet spännande.

App Store – Apple Watch

Författarens anteckning

Har du blandade känslor efter att ha läst den här listan? Låt mig göra det lite lätt för dig. Du kan dock lita på GolfShot om du letar efter en gratis golfapp. Eftersom den här appen inte bara har alla viktiga funktioner utan också har samarbetat med GolfNow för att boka starttider från samma app. Som en konsekvens lägger den till körsbäret på kakan.

Slutsats

Golfappar hjälper golfare i olika aspekter. Oavsett om du är nybörjare eller proffsspelare behöver golfare en golfapp, särskilt om de har en Apple Watch. Idag i den här bloggen täckte jag några av de bästa golfapparna för din Apple Watch. Den här listan innehåller både betalda och gratisappar för bättre bekvämlighet.

Därefter kan du utforska några av de bästa apparna för din Apple-klocka.