10 appar för alla streamingtjänster på ett ställe

Spread the love

Att sålla alla streamingplattformar för att hitta något värt att titta på är tråkigt. Här är allt-i-ett-streamingtjänsterna som låter dig söka över flera streamingplattformar från ett ställe.

Med framväxten av så många streamingplattformar är underhållning nu tillgänglig till hands. Detta ledde dock till uppkomsten av ett ”modernt” problem; Att hitta de bästa TV-programmen och filmerna att titta på är verkligen en förvirrande uppgift nu.

Vi befinner oss ofta på att hoppa planlöst från en streamingapp till en annan med avsikten att hitta något som är värt vår tid. Ironiskt nog, att göra det förbrukar mycket av din dyrbara tid.

Låt oss inte glömma hur lågmälda oroliga vi blir när vi inte vill missa de kommande avsnitten av vårt favoritprogram. För att inte tala om ”Fear of Missing Out” på de populära titlarna på streamingplattformarna du registrerade dig för.

Tänk om det var möjligt att hantera alla individuella streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon Prime från ett ställe? Det betyder att du kan göra en sökning på flera plattformar över alla dessa streamingappar från ett ställe och hålla koll på vad som är trendigt och de kommande släppen av alla dessa appar utan att behöva komma åt var och en av dessa appar individuellt.

Tja, tack vare All Streaming Services Guide-appen är det en smärtfri uppgift att ta reda på vad du ska titta på på alla streamtjänster du har registrerat dig för. Låt oss gå vidare och titta på de mest övertygande skälen till att det är en utmärkt idé att välja en app för alla streamingtjänster.

Fördelar med att välja Streaming Guide-appar

Streamingguideappar erbjuder flera praktiska fördelar. Några av dem är följande:

  • Eliminerar streamingtrötthet genom att kombinera alla streamingtjänster i en app.
  • Håller reda på alla kommande släpp från ett ställe.
  • Enklare att söka efter en film eller tv-program på olika plattformar vilket ger mer tid att njuta av innehållet.
  • Få tillgång till din bevakningslista från en enda plattform istället för att jonglera mellan dem.
  • Få personliga rekommendationer på alla streamingplattformar.

Nu när du vet varför du bör välja en dedikerad app för streamingguide för att hantera innehåll på olika plattformar, fortsätt att scrolla för att kolla in listan över de tio mest övertygande guideapparna för alla streamingtjänster vi kunde hitta.

Titta bara

Med sin närvaro i över 110 länder är JustWatch en hyllad streamingguide-app som gör det möjligt för användare att komma åt alla streamingtjänster från ett ställe. Plattformen är tillgänglig från webben, iOS och Android och synkroniserar din bevakningslista på alla enheter.

  7 sätt att felsöka Spotify Web Player som inte fungerar

Du kommer sannolikt att få rekommendationer för filmer och TV-program från Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar och andra plattformar baserat på din visningshistorik. Förutom rekommendationerna kan du också se det senaste innehållet som släppts på dina favoritstreamingplattformar från ett ställe.

Reelgood

Reelgood påstår sig vara det bästa stället att söka, bläddra, titta på och spåra TV-program och filmer på alla deras streamingtjänster. Plattformen innehåller innehåll från över 150 tjänster, som Netflix, Hulu, HBO, Disney+, Prime Video och andra gratistjänster, som du obegränsat kan bläddra, titta på eller söka efter. Denna app är tillgänglig på iOS- och Android-enheter.

Du kan också hänvisa till Reelgood för att få personliga rekommendationer, komma åt kurerade samlingar och se IMDb-resultat och Rotten Tomatoes för att få en överblick över innehållet du vill se härnäst.

Användare kan också skapa varningar på plattformen för kommande avsnitt för att undvika att missa dem när de läggs till i streamingtjänsten.

Strömmande DVR

Streaming DVR gör det möjligt för användare att spela in, ladda ner och strömma videor från populära streamingplattformar och TV-kanaler som Netflix, Hulu, Amazon, Disney+, The CW, HBO Max, Peacock, Paramount+, Discovery+, Showtime, STARZ, CBS, NBC, ABC, FOX, PBS, Pluto, Tubi, Vudu, Acorn och mer direkt från din iPhone eller Android smartphone.

Dess PlayOn Cloud-funktion hjälper till att spela in och ladda ner dina favorittitlar direkt på din Android-telefon och iPhone innan de tas bort, så att du kan titta på dem när och var du vill.

Dessutom kan du spela in HBO Max- och Disney+-videor med annonser och hoppa över dem medan du tittar på innehållet offline. Du kan titta på det inspelade innehållet på din Roku, Chromecast, Fire TV, Apple TV eller Android TV utan att behöva den ursprungliga streamingplattformen.

Freecast

Freecast är en pålitlig strömningsplattformsaggregator som ger dig friheten att titta på tusentals filmer och TV-program från alla prenumerationstjänster du valde från ett ställe, tillsammans med innehåll från hundratals gratiskanaler. Du kan ladda ner appen från Google Play Store och Apple App store.

Några av de viktigaste fördelarna är följande:

  • Se innehåll från 500+ gratis TV-kanaler, inklusive 500 000+ TV-program och filmtitlar från en plattform.
  • Få tillgång till innehåll från populära betalprenumerationer på ett ställe.
  • Single Combined Search som fungerar för alla streamingtjänster.

Få en 7-dagars gratis provperiod för prisvärda kanaler, Övrigt. kanaler och Hallmark Movies Now.

PlayPilot

Registrera dig för PlayPilot, den ultimata streamingguiden, och sluta växla mellan olika tjänster och leta efter något att titta på. Appen låter dig söka, bläddra och hålla koll på det kommande favoritinnehållet på mer än 20+ tjänster utan krångel.

  Kan Geek Squad reparera din PS4?

För närvarande finns PlayPilot tillgängligt i 26 länder, och du kan ladda ner appen på dina Android- och iOS-enheter.

PlayPilot låter dig följa dina vänner och utforska deras betyg och bevakningslistor.

Du får filtrera de tillgängliga filmerna baserat på IMDb-betyg, genre, produktionsår etc. Du kan spara de filmer och TV-program du bryr dig om i bevakningslistan och få omedelbara notiser när nya avsnitt eller titlar är tillgängliga.

Oneflix

Det nya barnet i stan, Oneflix är en helt ny enhetlig streamingguide som låter dig bläddra bland tillgängliga TV-program och filmer på alla vanliga streamingappar, som Netflix, Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime Video, Hulu och många andra streamingtjänster.

Oneflix är endast tillgängligt för iOS-enheter för tillfället och kan hjälpa till att upptäcka vad dina vänner streamar just nu. Du kan också dela eller rekommendera innehåll till varandra medan du chattar på själva plattformen.

Oneflix inkluderar en kraftfull universell strömningssökfunktion som hjälper till att upptäcka nya titlar över olika strömningstjänster och hjälper till att få det bästa erbjudandet när du är redo att titta på dem.

Qewd

I likhet med Oneflix är Qewd också en ny streamingguide-app tillgänglig gratis på Android- och Apple-mobilenheter.

Förutom att hjälpa dig att upptäcka några nya program och filmer som strömmar över olika strömningsplattformar, inkluderar den också fördelen på sociala medier som hjälper dig att ansluta och utöka ditt nätverk av vänner, familj, varumärken och influencers på plattformarna. Detta låter dig få rekommendationer från dem och upptäcka nytt visningsbart innehåll.

Du kan logga in på dina favoritstreamingplattformar direkt från appen, och de använder dess dynamiska sökfunktion för att leta efter ditt favoritinnehåll genom att använda olika filter.

Du kan också skapa Qewd-bevakningslistor och -tavlor, bokmärka favoritinnehåll och titta på allt innehåll direkt från appen. Qewd håller reda på ditt föredragna innehåll för att rekommendera liknande program och filmer i flödet.

Vaktvärd

Hitta enkelt vad som är ”Sevärdigt” med denna streaming-TV-guide som gör att du kan komma åt plattformsoberoende bevakningslistor från Android- och iOS-enheter. Din personliga streamingguide hjälper dig att hitta de TV-program du kommer att älska utan att slösa tid på de du inte gör.

Fansen kan granska innehållet, vilket ger värdefulla insikter till andra användare när de behöver hitta något intressant. Appen sammanställer också personliga TV-rekommendationer bara för dig baserat på betyget du gav till populära TV-program.

Ju fler program du betygsätter, desto mer förfinade blir dina rekommendationer. Watchworthy stöder över 50 populära streamingtjänster som Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, HBO Max, Disney+ och så vidare. Hemskärmen presenterar de senaste utgåvorna, de senaste premiärerna och annat trendigt innehåll från streamingplattformarna du prenumererar på.

  Åtgärda PS4-fel CE-34788-0

Roku

Roku-appen är den kompletterande appen till Ruku-webbplatsen som kan nås från Android- och iOS-enheter. Det är en ganska anständig resurs för dig när du letar efter gratis intressanta filmer.

Vad som är lovvärt är att du har flera genrer att välja på, förutom den utvalda listan, som komedier, actionfilmer, historia och till och med de du sannolikt inte kommer att hitta på Netflix.

Roku App kräver inte att du registrerar dig; du kan börja använda appen för att hitta filmer utan att skapa ett användarkonto.

För vad den är värd kan Roku-appen också fungera som en fjärrkontroll som kan användas för att styra Roku-enheter. Även om innehållsutbudet i appen är begränsat, är det fortfarande en gångbar plats att besöka på din fritid för att se några uppfriskande filmer.

Google Play TV

Google Play TV, tidigare känt som Play Movies & TV, är en annan strömningsaggregator för att upptäcka och njuta av underhållande innehåll från ett ställe, vilket eliminerar behovet av att fortsätta jonglera mellan olika streamingappar.

Google Play TV kan enkelt laddas ner från Google Play Store och Apple App Store.

Google Play TV innehåller mer än 700 000+ filmer och tv-avsnitt och organiserar innehållet från dina favoritappar för streaming i kategorier och genrer. Den håller reda på din visningshistorik och ger rekommendationer baserat på vad du föredrar och vad som är populärt i de streamingappar du prenumererar på.

Sammantaget kommer du förmodligen alltid att hitta några spännande titlar att titta på, och du kan köpa eller hyra innehållet direkt från butikssektionen.

Författarens anteckning

Med så många strömningsplattformsaggregatorer tillgängliga är det definitivt en tuff uppgift att hitta den bästa bland dem att nöja sig med. Gå igenom de vi har nämnt ovan och registrera dig för den streamingguide-app som tilltalar dig mest. Du behöver inte längre hoppa från en streamingtjänst till en annan för att hålla koll på de senaste utgåvorna eller för att hitta något värt att titta på!

Du kan också utforska några bästa trådlösa skärmspeglande iOS- och Android-appar.